Adrian Dobre „zdrobit” de primarul PNL Vlad Oprea

Glasul Ploiestean

Conform publicației Jurnalul Prahovean, în anul 2011, urmare a unui scandal între primarul sinăienilor, PNL-istul Vlad Oprea și actualul candidat la primăria Ploiești din partea PNL, Adrian Dobre, au fost aruncate vorbe grele între cei doi colegi de partid.

Astfel, primarul din Sinaia, spunea despre Adrian Dobre că „are o atitudine de comunist” şi l-a asemuit cu Ana Pauker.

Disputa dintre cei doi a pornit de la încercarea unei firme private, Dunărea Leasing, de a trece în proprietatea sa telegondola din Sinaia, construită pe bani publici. În mod curios (sau nu) prefectul Adrian Dobre a ţinut partea firmei private ceea ce a făcut ca Oprea, unul dintre cei mai activi primari din Prahova, să apară la posturile de televiziune şi să declare că este hărţuit de Dobre, acesta trimiţându-i zeci de controale ca pedeapsă că nu vrea să  cedeze instalaţia în favoarea firmei private.

Tot în acea perioadă, primarul din Sinaia susţinea  că unii dintre inspectorii trimişi de Adrian Dobre, pe acea vreme prefect, să-l controleze şi-au cerut, totuşi, scuze, recunoscând, însă, că trebuie să ducă ordinele la îndeplinire. Ca atare, Vlad Oprea declara: “îi voi face plângere penală prefectului Adrian Dobre, pentru abuz în serviciu”.

Precizăm că redacția Glasul Ploieștean a încercat în cursul zilei de astăzi să ia legătura telefonic cu primarul Vlad Oprea, pentru a-l întreba dacă își menține părerea față de colegul acestuia de partid, Adrian Dobre și dacă într-adevăr i-a făcut plângere penală, însă acesta nu a răspuns la telefon. În cazul în care dorește să ne ofere un punct de vedere, așteptăm cu interes un mail pe adresa redacției: contact@glasulploiestean.ro

 

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *