EXCLUSIV: Adrian Mutu, Cristina Neagu și Leonard Doroftei prezenți la Ploiești pentru susținerea echipei locale de baschet, CSM Ploiești.

Glasul Ploiestean

La finalul acestei săptămâni, de vineri, 27 mai, şi până duminică, 29 mai, Sala Sporturilor Olimpia va găzdui un adevărat regal baschetbalistic, care aduce la start cele mai bune patru echipe din Liga I. Miza o reprezintă promovarea în Liga Naţională, acolo unde vor ajunge două dintre aceste formaţii, iar gazda turneului, CSM Ploieşti, este pregătită să ofere întregii comunităţi noi motive de sărbătoare.

Surprizele se vor ține lanț pe întreaga perioada de desfășurare a evenimentului. Astfel, în deschiderea FINAL FOUR, Cezar Ouatu va cânta imnul național al României, iar în cele trei zile de competiție, vor fi prezenți alături de campionul nostru, Cătălin Burlacu și de primarul interimar Cristian Ganea, nume sonore din sportul românesc, care ne-au făcut cinste peste hotare.

În prima zi, vineri, 27.05.2016, la FINAL FOUR va fi prezent fotbalistul Adrian Mutu, care, alături de Cătălin Burlacu și primarul interimar Cristian Ganea, vor face galerie echipei noastre, CSM Ploiești, în confruntarea cu Timba Timișoara.

Sâmbătă, 28.05.2016, va fi prezentă în tribune, campioana României la handbal, Cristina Neagu, cea care a fost desemnată de Federația Internațională de Handbal, cea mai bună jucătoare de handbal din lume.

Duminică, 29.05.2016, va fi prezent alături de Cătălin Burlacu și primarul interimar Cristian Ganea, campionul mondial la box la categoria semi-ușoară, ploieșteanul Leonard Doroftei.

Pentru asta, organizatorii pregătesc o serie de surprize adresate spectatorilor, între care şi un concurs care a demarat, deja, pe pagina de facebook a CSM Ploieşti. Acolo, fanii vor putea găsi evenimentul special creat în perspectiva turneului de promovare, pe care vor trebui să-l distribuie public, prin butonul de „share”, alături de htag-ul #HaiCSMPLOIESTI. Primii 300 de suporteri care vor urma întocmai paşii de mai sus vor primi câte un tricou personalizat, înaintea meciului pe care CSM Ploieşti îl va disputa vineri, de la ora 19:30, împotriva celor de la Timba Timişoara. Câştigătorii vor fi anunţaţi pe pagina de facebook a Clubului Sportiv Municipal Ploieşti, cu două ore înaintea începerii turneului din Olimpia.

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *