Adrian Mutu și-a anunțat retragerea din viața de fotbalist

Glasul Ploiestean

Adrian Mutu, și-a anunțat retragerea din fotbal, ca jucător, prin intermediul rețelei de socializare Facebook. Într-un mesaj postat pe pagina personală, „briliantul” le cere scuze celor care consideră că le-a greșit și totodată le mulțumește celor care l-au încurajat și l-au criticat.

„Aici mă opresc! După 30 de ani! Sunt chiar peste 30 de ani de când cu un prieten, în fața casei, visam să fim mari.

Ies din viața de fotbalist supărat pe timp. Pentru că e ireversibil și pentru că 30 de ani au trecut ca o clipire. Azi mi-au rămas amintirile: cu golurile, cu antrenamentele, cantonamentele, cu antrenorii, colegii, cu tristețile , cu bucuriile, dar mai ales cu suporterii. Cu românii mei. Pentru că atunci când m-au aplaudat și mi-au scandat numele, am simțit că toată lumea e a mea.

Nu fac acum statistici cu performanțele mele. Acestea vor rămâne pentru totdeauna. Azi îmi caut în suflet. Azi imi vin în minte stadioanele pline, de la echipa națională . Să joc pentru naționala tării mele a însemnat să simt mândria aceea pe care am avut-o doar atunci când mi s-au născut copiii. La imnul tării mele, acolo jos, pe gazon, cu 10 pe spate și cu banderola de căpitan pe braț , îmi auzeam bătăile inimii amplificate de 1000 de ori. N-a existat pentru mine o onoare mai mare ca asta. Și vă mulțumesc!

Am jucat pentru mai multe echipe . Toate au un loc special în viața mea.! Fc Argeș, începuturile. Apoi Dinamo, club care m-a aruncat în fotbalul adevărat. Au urmat peste 100 de goluri în Serie A și alte 35 pentru Echipa Națională. Dar a fost și Fiorentina, care are un loc aparte în sufletul meu. Vă mulțumesc fiorentini! M-ați iubit mereu, necondiționat!

Cine consideră că i-am greșit , îi rog să accepte scuzele mele. Cui m-a criticat, îi mulțumesc! Le mulțumesc jurnaliștilor. Au fost parte din povestea mea de fotbalist. Indiferent în ce fel, indiferent cum. Mulțumesc tuturor pentru tot! N-am fost un înger, dar nici un demon. Am fost eu, Adrian Mutu!

Vă mulțumesc din suflet!

Adrian Mutu”

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top