Adrian Năstase este bunic pentru prima dată

Scris de: Glasul Ploiestean


Fostul premier Adrian Năstase este bunic pentru prima dată. Adrian Năstase a împărțit aceasta bucurie, oferită de Andrei și Bianca, intr-o postare pe blogul personal.

„S-a născut, astăzi, primul meu nepot. A obtinut nota 10 iar părintii – Andrei si Bianca – sunt extrem de fericiti. Ca si noi, bunicii.

Eram la o dezbatere, organizată de Norica Nicolai si de Mircea Diaconu, la Senat, despre „Viitorul Europei”, cand am aflat această veste. Sper ca nasterea acestui , in ajunul „Bunei vestiri” să fie de bun augur pentru orice proiect luminos!” – a scris fostul premier Adrian Năstase pe blogul personal.

Și proaspătul tătic, Andrei Năstase, a ținut și el să își arate fericirea pe contul personal de Facebook, acesta postând o poză, fără niciun comentariu, cu un tricou pe care este inscripționat textul „COOL DAD”.

Felicitări părinților și proaspeților bunici!

Distribuie asta:

One Response to Adrian Năstase este bunic pentru prima dată

  1. […] premier Adrian Năstase a aflat în cursul zilei de ieri vestea că este bunic pentru prima dată. Adrian Năstase a împărțit aceasta bucurie, oferită de Andrei și Bianca, intr-o postare pe […]

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *