AFI Ploiești aduce în premieră în Prahova expoziția interactivă pentru copii, Viking Kids

Scris de: Glasul Ploiestean


AFI Ploiești va găzdui Expoziția Viking Kids, unul dintre cele mai spectaculoase evenimente dedicate copiilor, organizat în premieră în județul Prahova. Expoziția va avea loc zilnic în perioada 10 martie – 2 aprilie 2017, între orele 10:00 – 21:00, pe culoarul de la etajul unu al centrului comercial, iar cei mici vor avea oportunitatea de a învăța despre istoria vikingilor, prin activități interactive.

Expoziția va aduce o mulțime de surprize copiilor, care pe parcursul vizitei de 45 de minute vor deveni adevărați războinici, îmbrăcând faimoasele haine ale vikingilor, inclusiv căștile cu coarne. După echiparea tematică pentru luptă, ei vor afla despre istoria puternicilor nordici explorând arhitectura caselor și colorând desene tematice. La final, curajul celor mici va fi testat printr-o probă specială: doborârea unui dragon cu tunul electronic pentru a prelua controlul unei faimoase corăbii.

„Ne dorim să oferim vizitatorilor noștri oportunități atractive și inedite de a petrece timpul cu familia. Pentru prima oară în județul Prahova, Expoziția Viking Kids este un eveniment unic, unde cei mici vor putea să învețe o mulțime de lucruri interesante despre istoria poporului nordic și se vor bucura de jocurile copilăriei, într-un context tematic.”, a declarat Oana Nicolae, General Manager AFI Ploiești.

Accesul în cadrul expoziției se va face în grupe de maxim 30 de copii, cu vârste între 3 și 10 ani, pe baza bonurilor de cumpărături de la magazinele din AFI Ploiești, cu o valoare minimă de 30 de lei. Suma poate fi cumulată din maxim două bonuri, iar copiii vor avea șansa de a se înscrie de mai multe ori la expoziție.

Pentru mai multe informații despre AFI Ploiești, puteți urmări site-ul www.afi-ploiesti.ro și pagina de Facebook, www.facebook.com/AFIPloiesti.

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *