Alooo! Băi sclavilor, nu vă mai potoliți, mă, slugilor?

preluare integrală: www.ph-online.ro


O nație de sclavi, asta suntem, care în așteptarea unui înalt demnitar suntem în stare să facem jonglerii ca la circ, doar ca să fie mulțumit „domnu’ președinte”. Fiindcă domnu’ președinte vine la Ploiești să-și lanseze cartea, adică să mai scoată și el niște bani de buzunar, dacă tot e campanie și e vad.

Băi sclavi oridinari care ați spoit scările Casei de Cultură a Sindicatelor ca pe vremea lui Ceaușescu! Bă, nu vă mai faceți bine, mă? Până când o să fiți sclavi, băi ordinarilor și o să-i tratați pe ăștia care ne conduc ca pe niște faraoni? Cum să vopsiți, băi ordinarilor, scările din banii noștri, pentru unu care e plătit tot din banii noștri ca să stea în vile și palate, să se plimbe prin țări și să ne mintă că merge la întâlniri oficiale? Cât de slugoi puteți fi, mă, sclavilor? Care e diferența dintre ce ați făcut voi și ce fac amărâții ăia în Coreea de Nord sau ce făceau ai noștri acum 40 de ani, când se întindeau covoare pentru Ceaușescu?

În halul ăsta de slugi proaste sunteți în 2019? Faceți, mă, curat prin tot orașul, vopsiți ce e de vopsit prin parcuri, astupați gropile în care își rupe mașina prostu de contribuabil care vă plătește vouă salariile și prostia, băi slugilor! Băi, primare PNL, cât de sclav să fii să dai ordin să se spoiască prin oraș fiindcă vine șef-tu în campanie? Pentru asta ești, mă, plătit? Așa faci și acasă, te dai cu parfum peste jeg? Nu mai bine aveam noi un oraș civilizat, să fie șef-tu mândru de primarul lui PNL-ist? Ați vopsit cu bleu, slugoilor, să se asorteze cu cravata prostului din fruntea țării! Ați vopsit marmura cu vopsea, proștilor! Atât de proști sunteți!

Bine că plouă, băi, gospodarilor ce sunteți, să n-apuce să se usuce spoiala și să li se ia prostului și primei-proaste pe tălpi!

Nu exista caractere mai spurcate decât ale noastre, care ies la suprafață când se anunță o vizită „importantă”. Slugi ordinare ce sunteți!

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top