Antena3: Se anunță demisii în lanț la PSD Ploiești. Fostul vicepreşedintele a trecut deja la PNL

Scris de: Glasul Ploiestean


În urma demisiei din PSD a ex-vicepreședintelui PSD Ploiești, Donald Constantin, reacțiile au fost și la nivel național, publicația PSnews.ro și Antena3 aducând în atenția opiniei publice problemele cu care se confruntă organizația PSD Prahova, dar și motivele care au dus la gestul lui Donald Constantin de a demisiona.

Antena3:

Se anunță demisii în lanț la PSD Ploiești. În total, ar fi vorba de peste 1.000 de demisionari, inclusiv despre directori din societăţi subordonate primăriei şi șefi ai unor organizații PSD de cartier din Ploieşti, au declarat surse politice pentru PSnews.ro.

Nemulțumirile vin după ce Donald Constantin, vicepreşedinte al PSD Ploieşti, a demisionat din formațiunea politică, explicând că subordonaţii săi pe linie de partid sunt nemulţumiţi de listele pe care PSD le-a stabilit pentru alegerile parlamentare.

„În această listă cu propuneri pentru parlamentare, nu s-a ţinut cont de dorinţa membrilor PSD de la municipiu. În consecinţă, eu fiind un reprezentant respectabil al organizaţiei ploieştene, sunt în consens cu colegii mei şi, ca atare, îmi depun oficial demisia din partid”, a declarat Constantin, care ulterior s-a înscris în PNL.

Sursa: Antena3

Citește și articolul apărut pe site-ul național de știri PSnews.ro:

 Dezastru pentru PSD în Prahova. Tsunami de dezertări către PNL / EXCLUSIV SURSE

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top