Bogdan Toader, președintele CJ Prahova: „Sunt și rămân alături de președintele partidului nostru, Liviu Dragnea!”

Scris de: Glasul Ploiestean


Preşedintele Consiliului Judeţean Prahova a declarat, astăzi, că rămâne fidel liderului PSD Liviu Dragnea şi măsurilor aflate în programul de guvernare, apreciind, totodată, necesitatea continuării implementării acestuia indiferent de sentinţa ICCJ.

„Punerea în aplicare a Programului de Guvernare, în interesul cetățenilor, nu va fi în niciun fel afectată de decizia luată de instanță în cazul președintelui PSD, Liviu Dragnea, indiferent de cât de mult zgomot fac adversarii noștri politici.

Coaliția PSD-ALDE va duce până la capăt reformele începute pentru bunăstarea românilor.

Le reamintesc tuturor că prezumția de nevinovăție și dreptul la un proces echitabil sunt fundamentale pentru existența statului de drept. Aceste principii esențiale pentru buna funcționare a unei democrații sunt garantate tuturor cetățenilor României prin Constituție .

Din punct de vedere personal, am crezut şi voi crede mereu în prezumţia de nevinovăţie a oricărui cetăţean, ca principiu fundamental al oricărei democraţii. Numai o decizie definitivă şi irevocabilă a unei instante poate stabili vinovăţia unei persoane. Pentru aceste motive, sunt şi rămân alături de preşedintele partidului nostru, Liviu Dragnea!”, a declarat Toader.

Sursa: Ph-online.ro

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *