Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova, a cerut demisiile de onoare conducerii Spitalului Județean de Urgență Ploiești

Scris de: Glasul Ploiestean


Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a cerut în această seară demisiile de onoare conducerii Spitalului Județean de Urgență Ploiești.

Amintim că în urma controlului efectuat de Bogdan Toader împreună cu ministrul sănătății, Sorina Pintea, conducerea spitalului a fost chemată la raport în cursul zilei de sâmbătă.

Am cerut demisiile de onoare membrilor conducerii Spitalului Județean de Urgență Ploiești!

Spitalul Județean de Urgență Ploiești este proiectul meu de suflet! De la începutul mandatului am demarat un proces amplu de modernizare a spitalului, finalizând până la momentul de față 4 etaje (Cardiologie, Interne, Neurologie, Ortopedie, Chirurgie I și Chirurgie plastică), am demarat proiectarea unui corp de clădire nou al spitalului P+5 etaje, urmând ca PUZ-ul să fie avizat până la sfârșitul acestei luni. Consiliul Județean a susținut medicii și a sprijinit spitalul în vederea achiziționării de aparatură performantă și cu alocări bugetare uriașe. Unitatea de Primiri Urgențe va fi extinsă prin fonduri europene datorită muncii unei întregi echipe a Consiliului Județean Prahova.

Am făcut și facem tot ce ține de noi pentru a îmbunătăți condițiile pentru pacienți și medici, acționăm pentru a oferi locuințe ANL medicilor, muncim, dar cea mai importantă și necesară este schimbarea de atitudine la Spitalul Județean de Urgență Ploiești!

Se spune că omul sfințește locul…” – a precizat Bogdan Toader

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top