Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova, cetățean de onoare într-un raion din Republica Moldova

Luni, 14 ianuarie 2019, Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a fost prezent în Consiliul raional Călărași însoțit de Ludmila Sfîrloagă, vicepreședintele Consiliului Județean Prahova, dar și de o delegație română.

În cadrul vizitei conducerea raionului cu delegația s-au deplasat la Spitalul raional Călărași, unde s-au familiarizat cu lucrările efectuate, volumul și calitatea lor, rămânând satisfăcuți de mersul proiectului ”Reparația Secției de internare și consultative al IMSP Spitalul raional Călărași”, a cărei investiție se ridică la 90000 euro.

Conform Acordului de finanțare semnat între Consiliul raional Călărași și Consiliul Județean Prahova, suma de 54000 euro revine Călărașului, iar 36000 euro revine Prahovei.

Totodată, lui Bogdan Toader, Președintele Consiliului Județean Prahova, i-a fost înmânata Decizia Consiliului raional Călărași, prin care i-a fost conferit titlul de ”Cetățean de onoare al raionului Călărași”.

Membrii delegației române au depus flori la busturile poeților Mihai Eminescu și Grigore Vieru, Domnitorilor Ștefan cel Mare și Sfânt, Mihai Viteazul și Alexandru Ioan Cuza, cât și la Stela Eroilor Neamului.

Mai mult ca atât, delegația din Romania a vizitat grădinița din s. Peticeni, unde, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, a felicitat copiii din localitate cu daruri și dulciuri.

    

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top