Campionatele Naționale de Gimnastică Artistică – Ploiești 2018

Scris de: Glasul Ploiestean


Sala Sporturilor ,,Olimpia”, din Ploiești a găzduit în acest week-end ,,Campionatele Naționale de Gimnastică Artistică”. Competiția a debutat vineri, 12 octombrie, cu etapa masculină, sâmbătă desfășurându-se concursul feminin, iar duminică, 14 octombrie 2018 având loc finala pe aparate.
Evenimentul a fost organizat de Federația Română de Gimnastică și susținut de Prahova, reunind cei mai buni gimnaşti români ai momentului, care şi-au disputat titlurile naţionale puse în joc. 

La aceste campionate s-au înscris 75 de concurenți români, de la diverse cluburi sportive printre care: CSM Arad, CS Dinamo București, CSA Steaua, CS Farul Constanța,CSM Onești,CNS Cetate Deva.
Prezent la eveniment, președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, i-a felicitat pe toți gimnaștii înscriși în concurs, înmânându-le câștigătorilor medalii și diplome. Competiţia desfășurată la Ploiești a reprezentant un test important înaintea Campionatelor Mondiale de Gimnastică Artistică de la Doha, Qatar, ce se vor desfășura în perioada 25 octombrie – 3 noiembrie 2018.

Președintele Bogdan Toader s-a arătat plăcut surprins de organizarea acestor manifestări sportive, exprimându- și toată deschiderea ca și în județul Prahova să fie organizate și alte competiții de nivel național și internațional. De altfel, administrația județeană promovează sportul, ca mod de viață sănătos și a sprijinit de-a lungul timpului evenimente sportive, ce au constituit un punct de referință în calendarul național.

Foto: pagina oficială de Facebook a Consiliului Județean Prahova

          

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top