Cât costă la Mega Image o bucată de bacon cât jumătate de palmă?

Scris de: Glasul Ploiestean


Un cititor ne-a trimis câteva poze cu un produs mai special din magazinul Mega Image Republicii.

Acest produs nu este calculat greșit, prețul acestuia fiind de 37,70 lei/kg, iar la o cantitate de 2,758 kg, ar trebui plătit un preț de 103,98 lei.

Până aici totul este în regulă, însă dacă priviți cum clientul ține destul de ușor în palma acestuia bucata de bacon, vă dați seama că aceasta nu are cum să aibă 2,758 kg.

Clientul și cititorul nostru ne-a mărturisit:

„Când am luat de pe raft bucata de bacon, chiar vroiam să o cumpăr, dar când am văzut prețul pe care trebuia să îl plătesc, m-am uitat mai atent. Acea bucată nu avea cum să aibă mai mult de 250 grame, însă pe etichetă scria că are 2,758 kg. În plus, o altă bucată similară era cântărită corect și costa 9,80 lei. Am pus bucata de 103,98 lei înapoi la raft și nu am mai cumpărat nimic plecând nervos. Regret însă două lucruri. Unul este că un alt client care nu citește s-ar putea să plătească 103,98 lei pe maxim 250 grame de bacon, iar al doilea este că trebuia să o cântăresc și să fac o poză cu cântarul. Să le fie rușine celor de la Mega Image!”

    

Așteptăm un punct de vedere din partea șefului de magazin al Mega Image Republicii pe adresa de mail contact@glasulploiestean.ro, în vederea informării corecte a cititorilor Glasul Ploieștean.

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top