Ce îșî propune primarul interimar Cristian Ganea în următoarea perioadă?

Glasul Ploiestean

Într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook, primarul interimar, Cristian Ganea, prezintă pe scurt acțiunile sale în următoarea perioadă, în calitate de primar interimar, dar și în calitate de candidat pentru funcția de primar al municipiului Ploiești. Iată declarația:

„Intru în competiția pentru Primăria municipiului Ploiești ca reprezentant al partidului social democrat.

Orașul nostru are un potențial de dezvoltare uriaș atât la nivel economic, cultural, al competentei resurselor umane, cat și al infrastructurii.

Este datoria mea ca primar interimar și viitor candidat, ca om simplu și ca cetățean ploieștean să am ca priorități curățenia orașului, creșterea numărului de spații verzi și reamenajarea celor existente, protejarea mediului prin modernizarea stației de epurare, rezolvarea problemei legate de câinii maidanezi, menținerea săptămânală a audiențelor pentru a fi în permanent contact cu nevoile cetățenilor, verificarea săptămânală a lucrărilor și a șantierelor de lucru la Parcul municipal Vest și Centrul de excelenta, la hipodromul nostru, la pasajul suprateran de la Mărășești, finalizarea lucrărilor la linia de tramvai pe tronsonul liniei 202.
De asemenea, traficul în municipiul nostru are nevoie de diferite intervenții asa cum la Podul Înalt trebuie să lărgim pasajul, Podul de Lemn trebuie modernizat și pus în circulație. Există zone în orașul nostru, cartiere întregi cum e Mitica Apostol sau Pictor Rosenthal unde oamenii se confruntă cu grave probleme de infrastructură pe care trebuie sa le rezolvam cât mai rapid.

Ca și până acum, mă puteți găsi pe șantier, la evenimentele filarmonicii, dar și la meciuri sau evenimente pe bicicletă ca cel din weekend-ul trecut.
Pentru că Ploieștiul trăiește! E locuit de oameni inteligenți, formați la Universitatea Petrol și Gaze, harnici și muncitori în parcul industrial sau pentru propria lor afacere, de artiști produși de Liceul de Arta sau actori desăvârșiti la Teatrul Toma Caragiu, de tineri cu personalitate care merită să le oferim mediul potrivit în care să se dezvolte!

Mulțumesc colegilor pentru încrederea acordata și vă asigur că respectul față de cetățean, eficiența aparatului administrativ și comunicarea constantă cu ploieștenii rămân cele mai importante obiective în activitatea mea!

Sunt investit de aproape 4 luni în această funcție, am demonstrat normalitate, seriozitate și sper, cu ajutorul ploieștenilor, să continui ceea ce am început!”

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *