Concurs sportiv inedit, desfășurat sâmbătă, la Grădina Botanică Bucov

Scris de: Glasul Ploiestean


Concurs sportiv inedit desfășurat sâmbătă la Grădina Botanică Bucov: inedit deoarece a avut ca loc de desfășurare un muzeu – grădina botanică fiind un muzeu în aer liber ce se ocupă cu studiul, diversificarea colecțiilor, conservarea și păstrarea unor specii rare de plante medicinale sau cu rol peisagist și inedit deoarece a fost primul concurs de duatlon organizat în Prahova.

Concursul a fost destinat copiilor, cadeților și juniorilor, clasamente fiind constituite doar la categoriile de vârstă de peste 10 ani și a fost organizat de Muzeul de Științele Naturii Prahova în parteneriat cu Decathlon.

Este al doilea concurs sportiv organizat după cel de orientare din data de 4 August și sperăm să creem o tradiție cu minim o competiție sportivă pe lună, cadrul natural deosebit constituind un atuu – a declarat șef serviciu Gradina Botanica Burghelea Bogdan.

Amatorii pot consulta pagina de internet a muzeului sau pagina de Facebook a grădinii botanice, acolo fiind informați în timp real asupra evenimentelor viitoare.

                      

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top