Conducerea CSM Ploiești și viceprimarul Cristian Ganea în biroul primarului pentru găsirea soluțiilor în vederea deblocării situației financiare a clubului

Scris de: Glasul Ploiestean


UPDATE

În urma discuțiilor purtate de conducerea CSM Ploiești și viceprimarul Cristian Ganea cu primarul Adrian Dobre, s-a decis ca Primăria să aștepte răspunsul celor de la Ministerul Tineretului și Sportului cu privire la modalitatea legală de plată a sportivilor.

În timpul discuțiilor se pare că a fost contactat și Clubul Sportiv Municipal din Craiova, care plătește sportivii prin metoda „contracte nenumite” (conform Cod Civil), dar spre deosebire de directorul economic al Primăriei Ploești, cel de la Craiova își asumă plățile prin această metodă. Ca și exemplu, alte primării din țară își asumă plățile sportivilor prin convenții civile, cum este la CSM București, sau prin PFA cum este la Clubul din Râmnicul Sărat.

La această oră conducerea CSM Ploiești și juristul clubului, insoțiți de viceprimarul Cristian Ganea sunt în biroul primarului Dobre. La discuții a fost chemată și Directorul Economic al Primăriei, Nicoleta Crăciunoiu.

Se pare că delegația Clubului Sportiv Municipal și viceprimarul Ganea caută soluții pentru ieșirea din blocajul financiar al CSM-ului.

Amintim faptul că  CSM a acumulat penalităţi la facturile neplătite, riscă pierderea sportivilor, care îşi pot depune memorii să devină liberi, iar clubul este obligat să le achitei contractele, riscă destrămarea echipelor de handbal şi baschet într-un moment în care s-au realizat performanţe notabile, toate aceste lucruri întâmplându-se datorită refuzului Nicoletei Crăciunoiu de a debloca această situație.

Vom reveni cu detalii și concluzii.

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *