Consilierul liberal Gheorghe Sârbu „șterge pe jos” cu primarul Dobre pentru salubritate!

de: Glasul Ploiestean


Unul dintre cei mai vechi consilieri locali şi totodată unul dintre puținii susţinătorii necondiţionaţi (încă) ai primarului Adrian Dobre a criticat modul în care se face curăţenia în oraş.

Liberalul Gheorghe Sârbu a spus în şedinţa Consiliului Local Ploieşti că este anormal modul în care arată oraşul şi că aşa nu se mai poate.

Terminăm al treilea an de mandat, iar oraşul arată mizerabil. Nu se poate să nu acoperim toată suma pentru curăţenia acestui oraş. Încasăm impozitele oamenilor şi ce le oferim în schimb?„, a spus Gheorghe Sârbu în timpul ședinței de Consiliu Local în care se aproba bugetul pentru anul 2019.

Declaraţia lui Sârbu nu a fost pe placul primarului Adrian Dobre, care ar fi preferat ca în locul curăţeniei, în oraş să se organizeze tot felul de festivaluri, paranghelii şi evenimente mondene.

În urma intervenției și exprimării public a nemulțumirilor consilierului PNL Sârbu, avocatul George Botez, consilier și președinte de ședință, a făcut mai multe amendamente prin care a diminuat sumele alocate parangheliilor propuse de primarul Dobre, mutând mare parte din sume într-un fond de rezervă.

Dacă nu se ajung banii alocați pentru salubritate, o să luăm din fondul de rezervă și suplimentăm sumele, astfel încât să avem un oraș curat!” – a menționat consilierul PSD George Botez.

Cum s-a întâmplat și cu alți consilieri locali care au avut „tupeul” să-l critice pe primarul Dobre, aceștia fiind dați afară din partid, așteptăm reacția primarului și în privința consilierului Gheorghe Sârbu.

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top