Consiliul Judeţean Prahova a depăşit 100 de milioane de euro contractate de la UE în actuala sesiune


Conducerea Consiliului Judeţean Prahova a semnat contractul de finanţare de la Uniunea Europeană pentru modernizarea ambulatoriului de la Maternitatea Ploieşti şi anunţă că, odată cu acest obiectiv de investiţii, a depăşit pragul de 100 de milioane de euro atrase în actuala sesiune.

Conform informaţiilor transmise de şeful Direcţiei Proiecte cu Finanţare Externă din cadrul CJ Prahova, Marius Nicolae, valoarea totală a sumelor atrase de la Uniunea Europeană în sesiunea de finanţare 2014-2020 a atins pragul de 100 de milioane de euro, aici fiind incluse, evident, doar proiectele pentru care au fost semnate contracte de finanţare, derulate de instituţie, fără a le lua în calcul pe cele derulate de Hidro Prahova sau Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului, care, la rândul lor, au în implementare obiective cu valori considerabile.

La Consiliul Judeţean, prioritatea acestei sesiuni a fost domeniul sănătăţii, cu proiecte consistente atât pentru Spitalul Judeţean cât şi pentru Maternitatea Ploieşti, cele două unităţi medicale aflate în subordinea instituţiei.

De altfel, cel mai recent proiect finanţat, pentru care contractul a fost semnat miercuri, vizează extinderea ambulatoriului şi aducerea de aparatură medicală de ultimă generaţie la Spitalul de Obstetrică Ginecologice.

Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, promite că va continua să atragă fonduri europene pentru servicii publice în județul Prahova.

Așa este! Da, poți atrage finanțare europeană de peste 100 de milioane de euro pentru comunitatea ta, dacă îți dorești cu adevărat!

Nu am reușit singur, ci alături de o echipă de specialiști ai Consiliului județean Prahova, oameni care au voință și calitate profesională! Le mulțumesc și pe această cale!

Nu ne vom opri aici! Vom continua să atragem fonduri europene pentru a oferi servicii publice de calitate prahovenilor și pentru a dezvolta Prahova așa cum ne dorim cu toții!” – a postat pe un site de socializare, președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader.

Related posts