Contrar nemulțumirilor primarului, salariații SGU Ploiești chiar muncesc. (GALERIE FOTO)

Scris de: Glasul Ploiestean


În urma articolului „Cine și de ce urmăreste desființarea Societății de Gospodărire Urbană Ploiești?” din ziarul online www.faptdivers.ro, vă prezentăm în imagini o zi de lucru normală a serviciului Spații Verzi din cadrul Societății de Gospodărire Urbană Ploiești.

Este de notorietate faptul că SGU Ploiești trece printr-o perioadă mai dificilă, având datorii la furnizori și ANAF moștenite încă din perioada 2016 – 2017, atunci când SGU Ploiești avea o altă conducere, însă acest subiect îl vom detalia într-un alt articol. Cu toate aceste neajunsuri, în această perioadă, la SGU Ploiești se fac eforturi deosebite pentru a fi în continuare eficienți, iar cetățenii  municipiului Ploiești să fie mulțumiți.

În plus, salariații serviciului Spații Verzi au fost lăudați în spațiul virtual chiar de directorul R.A.S.P., Raul Petrescu, subordonații acestuia, inspectorii de teren, verificând și confirmând zilnic prin procese verbale de recepție și bilunar prin situația lucrărilor efectuate de SGU Ploiești în calitate de unic prestator al serviciilor de întreținere și mentenanță Spații Verzi. Facem mențiunea că salariații serviciului Spații Verzi sunt îndrumați/verificați și de personalul de specialitate din cadrul Serviciului.

În continuare vă prezentăm locațiile în care SGU Ploiești a intervenit astăzi, 20.06.2018 în municipiul Ploiești, dar și o galerie foto cu salariații surprinși în timpul programului.

Programul de lucru Spații Verzi 20.06.2018

                                                          

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *