Cum arată noul autocar al echipei de suflet a ploieștenilor – Petrolul Ploiești

Scris de: Glasul Ploiestean


În luna mai, când Petrolul era foarte aproape de a promova în Liga a 3-a, trebuia să se achiziționeze un autocar de ultimă generaţie, vehicul care a aparţinut celor de la Dinamo Zagreb. (conform promotor.ro)

Cristi Vlad, preşedintele Petrolului, un reprezentant al companiei Veolia – sponsorul echipei şi un oficial al producătorului Mercedes au colindat Europa în căutarea unui autocar care să corespundă din toate punctele de vedere şi au decis la acel moment ca autocarul pe care Dinamo Zagreb tocmai  îl scosese la vânzare este cea mai bună variantă, preţul achiziţiei ridicându-se la aproximativ 70.000 de euro.

Singura „problemă”, la acel moment, era ridicată de colantul autocarului care reprezenta un leu.

După alte deplasări și căutări, într-un final, oficialii Petrolului și sponsorul Veolia, au achiziționat în urma cu trei săptămâni un autocar marca Mercedes din Germania, prețul achiziției fiind de 120.000 euro.

Re-colantarea autocarului cu „Lupii din Ploieşti” a fost suportată de clubul Petrolul prin sponsorul oficial Veolia.

Mergând după proverbul „Cine nu muncește nu greșește”, dar și din entuziasmul de a colanta autocarul celei mai iubite echipe din România, cei care s-au ocupat de colantare au greșit o cifra la unul din anii de glorie trecuți pe autocar, dar care va fi remediată. În scurt timp acest autocar își va face apariția în parcarea stadionului „Ilie Oană”, spre deliciul suporterilor.

Iată cum arata acum autocarul echipei fanion a Ploieștiului.

FOTO: Facebook FC Petrolul Ploiesti

        

 

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top