Cum arată ultimul sondaj de opinie, înaintea alegerilor locale – Ploiești

Glasul Ploiestean

Ph-online.ro a obtinut, in exclusivitate, rezultatele unui sondaj realizat de formatiunea politica ALDE, pe tema alegerilor locale din 5 iunie.

Potrivit datelor sondajului, la intrebarea „Daca duminica viitoare ar avea loc alegeri locale, pe cine ati vota drept primar al municipiului Ploiesti?”, primele trei pozitii sunt ocupate de candidatii PSD, ALDE si PNL, dupa cum urmeaza:

Cristian Ganea PSD – 29%

Gratiela Gavrilescu ALDE – 24%

Adrian Dobre PNL – 19%

In cadrul aceluiasi chestionar realizat in perioada 18-25 mai, ploiestenii au trebuit sa raspunda si la intrebarea „cine credeti ca va castiga functia de primal al Ploiestiului”. Si de aceasta data, topul ii include pe primele pozitii pe aceiasi 3 candidati, procentele fiind, insa, diferite:

Cristian Ganea PSD – 37%

Gratiela Gavrilescu ALDE – 30%

Adrian Dobre PNL – 17%

Distribuie asta:

One Response to Cum arată ultimul sondaj de opinie, înaintea alegerilor locale – Ploiești

  1. D ion spune:

    Avem incredere in el, ca distruge centrul vechi al orasului, si admite, profanarea vestigii lot arheologicce. Recent a emis Autorizatia nr.49/01.03.2016, servit de colegul Iulica Teodorescu, cu in cetrificat de urbanism, ilegal. Cei doi au pus-o de un bloc intre case in centru intre Constantei si Bibescu Voda si ii dau inainte chiar daca, autoritatea in Constructii, scrie ca actul este ilegal si cei de la patrimoniu il someaaza, sa nu darame zidurile unei locuinte medievale.Sa le fie ursine

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *