Cum faci un drum de la Sibiu la București mai repede cu bicicleta decât cu avionul?

Scris de: Glasul Ploiestean


Un ploieștean care dorește să meargă la Sibiu în data de 1 decembrie, cu ocazia Zilei Naționale a României, a intrat pe un site de vânzări bilete de avion și a rămas fără cuvinte când a văzut timpul pe care ar trebui să-l petreacă pentru a ajunge de la București la Sibiu și retur, cât și prețul biletelor.

„Am intrat pe un site de vânzare bilete avion pentru a cumpăra trei bilete pentru mine, soția și copilul, în vederea deplasării în ziua de 1 Decembrie la Sibiu. Am selectat data plecării precum și data întoarcerii 1 decembrie, deoarece vroiam doar să participăm la manifestările prilejuite de Ziua Națională a României, dar să vedem și târgul de Crăciun organizat de sibieni. Nu mare mi-a fost mirarea să primesc o „ofertă de nerefuzat”. Zbor dus de la București la Sibiu cu două escale, una la Varșovia în Polonia și una la Viena în Austria, intr-un timp de 9 ore și 40 minute, iar pentru întoarcere, de la Sibiu la București, avionul decola la 3 ore și 5 minute după ce ajungeam la Sibiu (parada o pierdeam 100%), plecam pe 1 decembrie din Sibiu și ajungeam pe 2 decembrie la București, după 22 de ore și 55 minute, la fel ca și la dus, cu două escale, una la Munich în Germania și una la Varșovia în Polonia.” – a precizat P.C. pentru Glasul Ploieștean.

„De curiozitate am căutat și alte curse și am găsit și mai rău de atât. O cursă Sibiu – București, cu plecare pe 1 decembrie de la Sibiu și sosire pe 3 decembrie la București, după un timp de 30 de ore și 55 minute” – a mai precizat ploieșteanul.

 

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top