Cum se conturează cursa pentru alegerile locale, în Ploiești. Volosevici, posibil candidat, dar din partea cui?

Scris de: Glasul Ploiestean


Până acum, partidele politice nu și-au desemnat încă viitorii candidați pentru alegerile locale, dar asta nu înseamnă că nu se negociază intens. La Ploiești, lupta se va da, cel mai  probabil, între candidații PSD și ALDE, fiindcă PNL-ul a dezamăgit crunt cu Adrian Dobre.

Potrivit mai multor sondaje efectuate în rândul ploieștenilor, atât pe rețelele de socializare, cât și telefonic, se pare că favorit în cursa pentru Primăria Ploiești ar fi Andrei Volosevici, urmat de actualul viceprimar Cristian Ganea. Acesta din urmă și-a câștigat simpatia oamenilor datorită implicării în mai toate proiectele derulate la nivel local, chiar și acolo unde s-ar fi cerut prezența primarului Dobre. Vizitele nocturne pe șantierele din Ploiești, rețelele de apă și canal în cartierul Mitică Apostol (promisiune veche de peste 10 ani), dar și disponibilitatea de a comunica pe Facebook cu ploieștenii l-au făcut pe Ganea să devină o opțiune valabilă în cursa pentru Primărie.

Pe de cealaltă parte, Volosevici a rămas în mintea locuitorilor acestui oraș drept „primarul care a făcut multe”, însă capital de imagine substanțial a căpătat ulterior, prin comparație cu Adrian Dobre. Pe acesta Volosevici l-a girat în campanie, iar cei nemultumiți de actualul primar l-au taxat dur și pe Volosevici, iar asta i-a mai scăzut din reputație și il plasează foarte aproape de Ganea în preferințele electoratului.

Fiind exclusă o colaborare cu PNL-ul, dacă va decide să candideze, Andrei Volosevici ar putea-o face din partea ALDE sau PSD. Potrivit surselor noastre, zarurile nu au fost aruncate, existând discuții în interiorul ambelor formațiuni. Varianta câștigătoare va fi prezentată, cel mai probabil, cu puțin înaintea alegerilor.

Preluare: www.ph-online.ro

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top