Da’ de ce să stăm la coadă să primim ceva GRATIS?

Scris de: Glasul Ploiestean


Conform ziarului România Liberă, studenții sunt nemulțumiți că nu își pot lua on line biletele de tren, lucru ce este posibil pentru ceilalți călători. 

Deși au gratuitate la transportul cu trenul, studenții sunt obligați să stea la coadă, la casele de bilete ale CFR, pentru a-și lua bilet. Reprezentanții studenților dau vina pe autorități, care ar fi putut să implementeze rezervarea on line a locurilor în tren. “Ne așteaptă încă o vară în care Căile Ferate Române (CFR) și Ministerul Educației Naționale (MEN) lasă studenții și elevii la cozile interminabile de la ghișee, în lipsa opțiunii de procurare a biletelor online sau la ghișeele rapide”, se menționează într-un comunicat al Alianței Naționale a Organizațiilor Studențești din România (ANOSR). Asociația studențească spune că situația este “inadmisibilă”.

Situație: Un cetățean de rând, cu banii în mână, în fața ghișeului din gară, dorește să meargă la Constanța și primește următorul răspuns: „Nu mai avem locuri!”. 

Cum să mai fie locuri dacă studenții și elevii primesc gratuitate? Dacă tot primesc GRATUITATE, să trimitem și pe cineva la ei acasă să le livreze biletele gratuite…cam asta ar dori studenții. Dar, nu mai bine se acordă gratuitate doar în timpul anului școlar/universitar, sau DELOC?

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *