Deschiderea Pasajului Vest blocată de concediul unui funcționar

Scris de: Glasul Ploiestean


Deschiderea pasajului de la Gara de Vest riscă să nu aibă loc joi, 1 iunie, după ce un funcționar public, a cărui semnătură trebuie să apară în documentele oficiale a plecat în concediu – informează Observatorulph.ro

La ședința Consiliului Local de astăzi atât primarul Adrian Dobre cât și mai mulți consilieri locali comentau despre faptul că deschiderea pasajului de pe strada Mărășești ar putea fi pusă în pericol de faptul că inspectorului ITSC, Marian Anisie, delegat cu recepția lucrărilor este plecat în concediu.

Surse din administrație ne-au declarat că inspectorul ITSC care ar trebui să fie prezent joi pentru inaugurarea pasajului nu are de gând să-și întrerupă concediul pentru a participa la eveniment.

Pe de altă parte, directorul ITSC, Gelu Paraschiv consideră că din moment ce Anisie a urmărit evoluția lucrărilor el trebuie să fie prezent și nimeni altcineva.

Sursa: www.observatorulph.ro

Distribuie asta:

2 Responses to Deschiderea Pasajului Vest blocată de concediul unui funcționar

  1. Vasile Vali Grigorescu---cart. Ploiesti Vest {Mitica Apostol } spune:

    Si daca se stia de inaugurarea podului ,de ce i sa dat concediu ? Ar trebui dati afara si acel director si acel nesimtit de inspector ,ca este facut intentionat acest lucru !

  2. bizi spune:

    Dupa cate stiu eu,cand un angajat cu functie de raspundere pleaca din diferite motive din serviciu,deleaga in scris o alta persoana competenta din structura care sa aibe putere de decizie si de parafarea actelor.
    Asa ceva nu s-a mai pomenit.Suntem din ce in ce mai ridicoli.Nu mai respectam nimic,nici cele mai elementare reguli!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *