Directorul societății Hale și Piețe, internat de urgență la Spitalul Județean Ploiești

Glasul Ploiestean

În plin scandal iscat de votul în plenul Consiliului Local Ploiești pentru rectificarea bugetului de venituri și cheltuieli al societății Hale și Piețe Ploiești, directorul general Emanuel Ilie a fost internat de urgență în Spitalul Județean, după ce seara trecută a suferit un puseu de tensiune – relatează faptdivers.ro

Se pare că nimeni nu a știut acest amănunt de vreme ce neparticiparea sa la ședința legislativului municipal de astăzi a fost speculată în fel și chip. S-a spus inclusiv că Ilie n-ar mai avea sprijinul politic al organizației județene ALDE Prahova, dovadă fiind faptul că directorul Hale și Piețe Ploiești nu se mai regăsește pe listele de candidați ai partidului.

În legătură cu acest subiect, Cătălin Beciu, vicepreședintele fondator ALDE, a declarat pentru faptdivers.ro că nu s-a pus niciodată problema sprijinului politic pentru Emanuel Ilie, iar neparticiparea sa pe listele de candidați la alegerile locale este doar opțiunea sa.

Pe de altă parte, Emanuel Ilie este secretar în funcție al ALDE Prahova. La rândul său, directorul Emanuel Ilie a declarat că nu și-a dorit să participe pe vreo listă la locale pentru că la acest moment are exclusiv asiprații profesionale, și nu politice.

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *