Doamne ferește! Ăștia vor să conducă țara?! Membru USR: „Nu există nicio diferență între un copil și un laptop! Dacă îți moare copilul nu trebuie să plângi, e ca și cum ți s-a stricat laptopul”


Tocmai când credeam că nu mai există aberație venită din partea politicienilor, care să ne surprindă în viața asta, iată că USR-iștii țin cu tot dinadinsul să ne dea creierele peste cap. 

Un membru USR, Cristian Presură, a oferit un interviu publicației HOTNEWS, în cadrul căreia a făcut una dintre cele mai șocante afirmații pe care le-am auzit până acum: „nu există nicio diferență între un copil și un laptop.”

Tocmai acest raționament ar trebui să îi liniștească pe părinții care își pierd copiii, susține USR-istul, și să renunțe la suferița și plânsete deoarece, la urma urmei, atunci când un laptop se strică, îl arunci și îl înlocuiești.

Stimați cititori, aici nu vorbim despre pragmatism, filosofie sau lecții de chimie, ci de necesitatea unui ajutor specializat de urgență!

Ascultați și vă minunați. Apoi votați!

UMBLATORII ALBI DIN GAME OF THRONES AU SCĂPAT!

Membru USR: Nu există nicio diferență intre un copil si un laptop!“Dacă îți moare copilul….”News ALERT: UMBLATORII ALBI DIN GAME OF THRONES AU SCĂPAT!!!!!!!sursa: Romania News

Posted by Claudiu Manda on Friday, 7 June 2019

Related posts