Drum nou și asfaltat între DN1 și Cabana Gura Diham

Scris de: Glasul Ploiestean


Consiliul Județean Prahova a finalizat asfaltarea drumului care face legătura între DN 1- strada Nestor Ureche și Cabana Gura Diham, pe o porțiune de 4 km. Anunțul este unul îmbucurător, ținând cont de fluxul de turiști care își petrec timpul liber în zona respectivă.

Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, a postat pe Facebook o înregistrare video aeriană din zonă, însoțită de următorul mesaj:

„Având în vedere zona de munte a județului Prahova și potențialul turistic ridicat al acestuia, am considerat oportună modernizarea drumului DC 132, din localitatea Bușteni, prin turnarea unor straturi de îmbrăcăminte bituminoasă ușoară. Acest drum face legatura intre DN 1- strada Nestor Ureche – Cabana Gura Diham (4 km); zona este tranzitată de un număr foarte mare de turiști iar drumul menționat anterior devenise aprope impracticabil, fiind un drum pietruit.

Voi continua să dezvolt infrastructura rutieră la nivelul județului Prahova, deoarece aceasta este esenţială pentru comunitate, pentru prahoveni dar şi pentru agenţii economici care îşi desfăşoară activitatea în regiune.”

Sursa: ph-online.ro

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top