După Daniel Savu, și Ion Eparu a migrat la alt part

Scris de: Glasul Ploiestean


Dupa ce anul trecut candida la șefia PSD național pentru funcția de președinte al celui mai mare partid din România, Partidul Social Democrat, senatorul Daniel Savu s-a declarat inițial independent, iar mai nou s-a înscris cu acte īn regula la PRU (Partidul România Unită).

Fost coleg de echipă cu senatorul Savu la meciurile amicale de tenis cu piciorul, deputatul Ion Eparu l-a urmat și în plan politic, acesta înscriindu-se la rându-i în PRU (conform telegrama.ro), astfel devenind, din nou, colegi de partid.

Surprinderea este de ce profesorul Eparu nu a anunțat în niciun mod părăsirea PSD (facebook, site personal) luându-i exemplul colegului Savu. Dacă deschidem pagina oficială a deputatului Ion Eparu, înțelegem că încă este PSD-ist…

image  image

Intrebarea cea mai grea pentru profesorul Eparu este următoarea:

Dacă „a fost o decizie grea” – conform telegrama.ro – de ce a mai participat săptămâna trecuta la adunările generale ale unor organizații de cartiere ale PSD Ploiești?

Una peste alta, se pare ca funcția politică și cea parlamentară primează în fața celor care au muncit ani buni pentru ca cei doi parlamentari să ajungă în parlamentul României.

Într-o postare pe rețeaua de socializare Facebook, Bogdan Diaconu, președintele Partidului România Unită, nu numai că a confirmat înscrierea celor doi parlamentari în partidul condus de acesta, dar i-a și felicitat, adaugând că îl așteaptă și pe fostul premier Victor Ponta: „Le urez bun venit noilor colegi din PRU, dl. senator de Prahova (fost PSD) Daniel Savu și dl. profesor universitar Ion Eparu (deputat PSD Prahova)! De astăzi suntem mai puternici, iar mâine vom fi și mai puternici .. îl așteptăm pe VP!”

Foto: observatorulph.ro

Distribuie asta:

One Response to După Daniel Savu, și Ion Eparu a migrat la alt part

  1. albu vasile spune:

    N-o sa mai aiva succesul pe care la avut in psd ,ploiestenii o sa ia masurile necesare impotriva tuturor traseistilor care alearga dupa functii pt binele lor ,fara sa faca ceva pt comunitate .Rusine sa le fie !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *