Elevii școlilor Nicolae Simache și Ienăchiță Văcărescu din Ploiești au participat la “Târgul caritabil de mărțișor” organizat la Biserica Sfânta Treime


Biserica “Sfânta Treime” din Ploiești, prin Preot Ghiță Viorel Mihail, a organizat împreună cu Școala Generală “Nicolae Simache” și Școala Generală “Ienăchiță Văcărescu” – “Târgul caritabil de Mărțișor”.

Ploieștenii sunt încurajați să participe la acest târg pentru două cazuri umanitare din Parohia Bisericii “Sfânta Treime” Ploiești.

Mărțișoarele au fost asamblate împreună cu 95 de elevi, care au răspuns acestei acțiuni cu mare entuziasm, fiind coordonați de la Școala Generală prof. “Nicolae Simache” de dna. profesor Dumitrescu Luminița – clasa a III-a C și dna. profesor Ion Manuela – clasa a IV-a A, iar de la Școala Generală “Ienăchiță Văcărescu” de dna. profesor Dinu Loredana – clasa a IV-a.

Pentru cei interesați, mărțișoarele asamblate cu multă dragoste de copilași nu au un preț fix, iar pentru achiziționarea acestora, pot dona cât consideră fiecare, acestea fiind expuse la Biserica “Sfânta Treime” din Ploiești, până duminică, 01 martie 2020, când se vor oferi banii strânși celor două familii.

Related posts