Emanoil Savin, primarul orașului Bușteni, atac dur la adresa PNL.

Glasul Ploiestean

Emanoil Savin, primarul orașului Bușteni, a anunțat în conferința de presă de ieri (n.r. 21.03.2016) plecarea din PNL și înscrierea în PSD, din partea căruia va candida atât la primăria orașului Bușteni, cât și la Consiliul Local Bușteni și Consiliul Județean Prahova.

Conform spuselor lui Emanoil Savin, 1849 de membrii ai organizației PD-L Bușteni, s-au alăturat organizației PSD Prahova, odată cu trecerea acestuia în tabăra social democraților, acesta acuzând ca in PNL sunt de fapt două organizații – PNL-ul vechi și PD-L.

„PNL a luat prin absorbție PD-L, iar organizațiile funcționează toate în paralel. Este și motivul pentru care  nu am participat decât la câteva ședințe pentur că cei de la PNL se întâlneau separat față de cei de la PD-L. Și listele se cer tot separat. La PNL Bușteni se cere o listă, la PD-L Bușteni se cere o lista. Se pare că funcționează ca două structuri paralele. Nu m-am regăsit în noul PNL, eu tot timpul am avut alt principiu. Am considerat nedrept aducerea unui candidat la Consiliul Județean din alt județ, Călărași, care are populația cât Ploieștiul, 200.000 locuitori,  să conducă Județul Prahova. PNL-ul, cu opt primari, au venit să conducă județul Prahova față de PD-L care aveau 40 de primari. Nu știu de ce au acceptat cei de la PD-L treaba asta, pentru că Roberta Anastase s-a dat la o parte, George Ionescu nu știu pe ce motive s-a retras și a venit cineva din afară să conducă județul Prahova” a declarat primarul Bușteniului, Emanoil Savin, adăugând că dorea ca trecerea la PSD să se realizeze vineri (n.r. 18.03.2016), însă nu a vrut să-i strice ziua de naștere a prietenului Mircea Ionescu Qintus.

Din declarațiile lui Emanoil Savin, se pare ca vor fi și alți primari care vor adera în curând la formațiunea social-democrată, având în vedere că mulți dintre primarii vechiului PD-L sunt supărați deoarece aceștia nu au fost chemați pe scena de lansare a candidaților alături de primarii PNL.

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *