Exclusiv: Ce prime au primit salariații SGU pentru sărbătorile de Paște

de: Glasul Ploiestean


Dacă în urmă cu o săptămână situația era incertă cu privire la primele de Paște acordate salariaților mai multor societăți aflate în subordinea Consiliului Local Ploiești, singura care deja virase banii încă de la începutul lunii fiind societatea Hale și Piețe, astăzi, salariații SGU Ploiești au primit și ei vestea cu privire la prime.

Astfel, la SGU Ploiești se vor acorda salariaților prime cu ocazia sărbătorilor Pascale sub formă de tichete cadou în valoare de 150 lei.

Am solicitat Consiliului de Administrație încă de săptămâna trecută o decizie cu privire la primele ce doresc să le acord salariaților SGU Ploiești, iar în urma unor calcule și a unei analize economico – financiare, astăzi s-a decis acordarea primelor sub forma de tichete cadou în valoare de 150 lei.

Doresc pe această cale să urez în primul rând colegilor mei de la SGU Ploiești, dar și ploieștenilor care poartă nume de flori, un sincer La mulți ani!” – a declarat în exclusivitate pentru Glasul Ploieștean, directorul SGU Ploiești, Alin Dănilă.

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top