EXCLUSIV! Consilierul Județean Rareș Enescu i-a solicitat primarului Dobre să-și prezinte demisia

de: Glasul Ploiestean


În urma negocierilor cu privire la prelungirea contractului de producție-distribuție a energiei termice în municipiul Ploiești, primarul Adrian Dobre a negociat și a fost de acord cu o formulă de calcul în urma căreia ploieștenii vor ajunge să plătească aproximativ 400 lei/gigacalorie.

Menționăm că în urma cu 25 de zile, mai precis pe data de 1 aprilie, primarul Adrian Dobre anunța „victoria pentru ploieșteni”.

Victorie pentru Ploieşti – se prelungeşte contractul cu Veolia la un preţ de 237 de lei!

Dragi ploieşteni, mi-am respectat angajamentul pe care mi l-am luat faţă de dumneavoastră de a negocia la sânge, un preț corect pentru tariful la apa caldă şi căldură! Astfel, am ajuns la un acord de prelungire a contractului cu Veolia la un preţ de 237 de lei (+TVA), în condiţiile în care, vă reamintesc, solicitarea era de 404 lei (340 de lei + TVA). Nu rămâne nimeni fără apă caldă sau căldură aşa cum alarmist anunţau unii. Am reuşit această negociere în ciuda opoziţiei unora.

Vă asigur de faptul că nu vor creşte costurile cu apa caldă şi căldura în sistemul centralizat din Ploieşti.” – a precizat primarul PNL Adrian Dobre, pe data de 1 aprilie 2019, într-o postare pe un site de socializare.

Minciuna primarului Dobre a făcut ca astăzi, consilierii locali să aibă două opțiuni: ori să lase ploieștenii fără apă caldă, ori să majoreze, prin votarea actului adițional ce conține formula de calcul, tariful la gigacalorie.

Prin urmare, în urma votului din Consiliul Local Ploiești, consilierul județean Rareș Enescu (PSD) i-a cerut public demisia din funcția de primar al municipiului Ploiești lui Adrian Dobre, justificând faptul că „primarul i-a mințit pe ploieșteni și nu a avut capacitatea de a se impune pentru ca ploieștenii să nu fie nevoiți să plătească un tarif insuportabil„.

Așteptăm cu deosebit interes reacția și decizia primarului în urma acestei solicitări.

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top