Exclusiv: Două persoane au leșinat în timpul slujbei de Înviere – FOTO și VIDEO

Scris de: Glasul Ploiestean


Creștinii ortodocși care au participat la slujba de Înviere la Catedrala Eroilor din zona de Vest a Ploieștiului, au avut parte de două momente mai puțin plăcute.

La un moment dat, la scurt timp după ce credincioșii prezenți au început să își aprindă lumânările unul de la altul, o tânără aflată la slujbă a început să se simtă rău și mai mulți credincioși au solicitat sprijinul ambulanței. Tânăra a fost scoasă afară din mulțime, iar până la sosirea ambulanței cei prezenți și mama tinerei au încercat să-i acorde primul ajutor stropind-o cu apă pe față și încercând să o țină conștientă.

Un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Prahova a ajuns în câteva minute și i-a acordat îngrijiri medicale.

În timp ce tânăra primea îngrijiri medicale, un bărbat, de această dată, a leșinat, acesta fiind adus de cei prezenți la ambulanță. Medicul ambulanței a cerut imediat încă un echipaj, care, sosit la fața locului l-a luat în primire.

 
Cele două ambulanțe au plecat cu cei doi la Spitalul Județean de Urgență.

Martorii nefericitului eveniment susțin că tânăra ar fi făcut un atac de panică datorită aglomerației, iar tânărului i s-ar fi făcut rău de la mirosul de lumânări, însă nu este exclus ca aceștia să fi ținut post până în ultima zi, iar efectele să fi apărut abia acum.

    

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *