EXCLUSIV: HBC Coca-Cola Ploiești va produce Coca-Cola cu Lime

Scris de: Glasul Ploiestean


Compania Coca-Cola HBC România, membră a Grupului Coca-Cola HBC AG, este lider pe piața băuturilor non-alcoolice din România și asigură îmbutelierea, distribuția, vânzarea și marketingul operațional pentru produsele Coca-Cola.

Glasul Ploieștean a aflat pe surse că în fabrica de la Ploiești deja s-a produs Coca-Cola Lime, produs ce urmează a fi distribuit pe piața românească.

Coca-Cola cu lime a fost o variaţie a originalului Coca-Cola. A fost introdus în America de Nord, în primul trimestru al anului 2005, înainte de a fi întrerupt în liniște în 2006. Formula este aceeași ca și originalul Coca-Cola, dar cu aroma de lime adăugată. Decizia de a comercializa produsul s-a bazat pe feedback-ul popular de la consumatori în 2004, odată cu lansarea Coca-Cola Diet cu lime.

Coca-Cola cu lime a fost disponibilă în Regatul Unit în sticle verzi (așa cum a fost Coca-Cola cu lămâie, dar în sticle clare în anul precedent) ca o ediţie limitată de vară în 2006. Coca-Cola Lime a fost, de asemenea, disponibilă în Suedia, dar este acum este întreruptă. Aceasta a fost testată, de asemenea, în Țările de Jos, ediţie limitată în vara anului 2005, iar acum este disponibilă pe scară largă. Coca-Cola cu lime este de asemenea disponibilă în Singapore. Coca-Cola Lime a fost produsă, de asemenea, în ediție limitată în Irlanda, împreună cu versiunea diet; cu toate acestea, acum doar Coca-Cola Diet cu aromă de lime este la vânzare în această țară.

Distribuie asta:

One Response to EXCLUSIV: HBC Coca-Cola Ploiești va produce Coca-Cola cu Lime

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *