EXCLUSIV: HBC Coca-Cola Ploiești va produce Coca-Cola cu Lime

Scris de: Glasul Ploiestean


Compania Coca-Cola HBC România, membră a Grupului Coca-Cola HBC AG, este lider pe piața băuturilor non-alcoolice din România și asigură îmbutelierea, distribuția, vânzarea și marketingul operațional pentru produsele Coca-Cola.

Glasul Ploieștean a aflat pe surse că în fabrica de la Ploiești deja s-a produs Coca-Cola Lime, produs ce urmează a fi distribuit pe piața românească.

Coca-Cola cu lime a fost o variaţie a originalului Coca-Cola. A fost introdus în America de Nord, în primul trimestru al anului 2005, înainte de a fi întrerupt în liniște în 2006. Formula este aceeași ca și originalul Coca-Cola, dar cu aroma de lime adăugată. Decizia de a comercializa produsul s-a bazat pe feedback-ul popular de la consumatori în 2004, odată cu lansarea Coca-Cola Diet cu lime.

Coca-Cola cu lime a fost disponibilă în Regatul Unit în sticle verzi (așa cum a fost Coca-Cola cu lămâie, dar în sticle clare în anul precedent) ca o ediţie limitată de vară în 2006. Coca-Cola Lime a fost, de asemenea, disponibilă în Suedia, dar este acum este întreruptă. Aceasta a fost testată, de asemenea, în Țările de Jos, ediţie limitată în vara anului 2005, iar acum este disponibilă pe scară largă. Coca-Cola cu lime este de asemenea disponibilă în Singapore. Coca-Cola Lime a fost produsă, de asemenea, în ediție limitată în Irlanda, împreună cu versiunea diet; cu toate acestea, acum doar Coca-Cola Diet cu aromă de lime este la vânzare în această țară.

Distribuie asta:

2 Responses to EXCLUSIV: HBC Coca-Cola Ploiești va produce Coca-Cola cu Lime

  1. Stilul de viata nesanatos si consumul excesiv de alcool (ori mai rau, de droguri) isi pot pune amprenta destul de serios asupra performantelor sexuale, fiind necesara o perioada destul de lunga de timp pentru ca organismul nostru sa functioneze din nou in paramentri optimi. De cealalta parte, cand vorbim de marimea penisului, nu sunt foarte multe lucruri pe care le putem face in cadrul stilului nostru de viata, pentru ca aici treaba sta cam asa: fie mama natura te-a „binecuvantat” sa ai un falus ​minunant, de dimensiuni care sa o faca pe partenera ta sa tipe doar cand il priveste, fie a fost „zgarcita” cu tine si ti-a oferit doar 12-13 cm. titan gel magyarul Ingredientul principal al produsului este bufanolida, care provine de la o specie rară de broaște. Am fost uimit – acesta nu conținea substanțe chimice sau alte materiale ciudate, acest produs părea de fapt complet natural! M-am gândit apoi – asta suna într-adevăr mai bine decât, de exemplu, comprimarea prin metode microchirurgicale, oferite la prețuri începând cu 3000 de euro. http://recinziireale.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *