EXCLUSIV: Libertatea.ro deranjează suporterii români aflați în Franța

Scris de: Glasul Ploiestean


În urma unui articol apărut pe site-ul online libertatea.ro – Euro 2016. Tricolorii au ispite în cantonament. Torje a fost ”agățat” de o blondă senzuală – Ana Maria Niculae, cea care se află în Franța, împreună cu soțul acesteia, pentru încurajarea echipei naționale la Euro 2016, a declarat în exclusivitate pentru Glasul Ploieștean următoarele:

„Nu sunt de acord cu afirmația celor de la libertatea.ro. Am ajuns sa fac poza cu el (n.r. Gabriel Torje) în condițiile în care am fost cazați la același hotel, eu cu soțul meu și lotul naționalei!”

„Expresiile <agățat> și <ispită> sunt deranjante, cu atât mai mult cu cât eu sunt căsătorită și sunt aici (n.r. în Franța) cu soțul meu.”

Prin urmare, libertatea.ro se pare că nu a cerut acordul doamnei Ana Maria Niculae pentru folosirea pozei postată pe contul acesteia de Facebook și a supărat-o pe aceasta.

Așteptăm în continuare pe adresa redacției, contact@glasulploiestean.ro, puncte de vedere și sesizări, ponturi și declarații, puncte de vedere și drept la replică.

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top