EXCLUSIV/ Nae Alexandri negociază MITA electorală cu LIDERUL ROMILOR din Bariera București

Glasul Ploiestean

O imagine care valorează cât o mie de cuvinte ne-a fost trimisă pe adresa redacţiei de către un cititor aflat, conform zicalei, „în locul potrivit, la momentul potrivit”.

În fotografie avem doi lideri importanţi: Nicolae Alexandri (deputat PNL, fost preşedinte PNL Ploieşti, fost director Conpet, fost membru PLR, actual „independent care susţine PNL” – potrivit propriei declaraţii) şi „Mârțan”, liderul rromilor din Bariera Bucureşti.

Întâlnirea dintre cei doi nu a fost întâmplătoare şi personală, cei doi nefiind foşti colegi de liceu. Întâlnirea celor doi a fost programată şi, desigur, pe interes. Şi ce interes ar putea să aibă Nae Alexandri în Bariera Bucureşti, în mijlocul grupului de academicieni uşor obosiţi de la atâta carte, aşezaţi la o sămânţă pe trotuar? Aţi ghicit, în timpul în care voi vă uitaţi la această poză, Nae Alexandri a pus deoparte din vistieria partidului suma de bani necesară cumpărării de voturi pentru Adrian Dobre, candidatul PNL la Primăria Ploieşti, suma comunicată de „Mârțan” după negocieri intense, pe modelul „nouă când ni se oferă o şpagă, o luăm şi ne considerăm mituiţi. Apoi votăm cu Adi Dobre”.

Pentru cei care nu-l cunosc prea bine, Nae Alexandri este acelaşi Nae din PNL care se ocupă cu strânsul „sponsorizărilor” în partid şi „de dragul” căruia trei membri vechi ai formaţiunii liberale şi-au dat demisia după ce au fost obligaţi să „sponsorizeze” partidul cu 15.000 de euro în campania electorală din 2012. Cei trei sunt Marius Fenichiu, Costel Horghidan şi Constantin Săseanu, toţi trei indicându-l pe Nae drept „contabilul” partidului.

Cunoscând aceste mici secrete de partid şi privind încă o dată poza făcută în Baiera Bucureşti, parcă începe să aibă logică încrederea şi optimismul PNL în faptul ca Yeti Dobre va câştiga alegerile locale.

Din păcate pentru acelaşi PNL, la ora la care citiţi aceste rânduri, s-au depus deja reclamaţii la Poliţie cu privire la mita electorală pregătită de Nae Alexandri. Ghinion!

preluare integrală: www.ph-online.ro

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *