Exerciţiu de alarmare, miercuri, în Ploieşti. Semnificaţia sunetelor de sirenă

Glasul Ploiestean

Un exerciţiu de înştiinţare, avertizare, alarmare publică, evacuare şi intervenţie se va desfăşura miercuri, 13 aprilie, la Ploieşti. Sirenele vor începe să sune de la ora 11.00, iar în zona Gara de Nord va fi oprit traficul rutier.

Miercuri, 13 aprilie, în intervalul 11.00 – 11.30, în Ploieşti se va desfăşura un exerciţiu de  înştiinţare, avertizare, alarmare publică, evacuare şi intervenţie.  La ora 11.00, prin sirenele de alarmare a populaţiei se va transmite semnalul „alarmă la dezastre“ care se compune din 5 sunete a 16 secunde fiecare, cu pauză de 10 secunde între ele.

De asemenea, în zona Gara de Nord – podul rutier str. G-ral Dragalina, se va simula o intervenţie pentru limitarea şi înlăturarea efectelor fenomenelor meteorologice periculoase, inundaţiilor, poluărilor accidentale şi incendiilor.

La ora 11.30, prin sirenele de alarmare a populaţiei se va transmite semnalul „încetarea alarmei“ care se compune dintr-un sunet continuu, de aceeaşi intensitate, cu durata de 2 minute.

Pentru desfăşurarea exerciţiului, circulaţia rutieră va fi oprită în intervalul 10.45-11.45, în zona strada Poieniţei (integral) şi strada G-ral Dragalina (tronsonul de la intersecţia cu strada Transilvaniei până la Gara de Nord), relateaza adevarul.ro

Distribuie asta:

One Response to Exerciţiu de alarmare, miercuri, în Ploieşti. Semnificaţia sunetelor de sirenă

  1. fitospray spune:

    Pana la urma, asta este ceea ce viseaza orice femeie, nu-i asa? Sa aiba langa ea un barbat care sa ii poata oferi mereu ceva nou in intimitate, care sa nu lase sa intervina niciodata monotonia. Haide sa vedem in continuare cum actioneaza crema pe care noi o recomandam, dar mai intai de toate sa vorbim putin despre pret. Ce pret are crema Maxi Size si de unde o poti cumpara in Romania? Al lui Maxi Size pret este unul cat se poate de bun daca ne raportam la celelalte produse comercializate pe piata din Romania, reusind sa se diferentieze foarte mult din acest punct de vedere, lucru datorat in mare parte si promotiilor care se deruleaza in aceasta perioada in Romania. eco slim pareri Prezervativele speciale nu m-au ajutat, nu voiam să iau medicamente, aşa că am ales Titan Gel – forumul de pe Internet este locul unde am găsit acest produs. Cu timpul, am observat că erecţiile mele sunt din ce în ce mai puternice şi durează mai mult. De aceea penisul meu s-a mărit cu 2 cm!” „În sfârşit pot să mă laud! Îmi era ruşine că aveam penisul mic şi îmi era teamă să nu satisfac femeile aşa cum ele îşi doresc. Am citit păreri pe forum despre Titan Gel şi l-am comandat că să scap de gândurile încăpăţânate şi de complexe. 4 sapatamani de tratament şi efectul este de +5 cm pentru mine! Încercaţi!” „Căutam pe Internet posibilitaea de a-mi mari penisul de mai mulţi ani. http://www.recinziireale.com

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *