Fostul președinte al Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma, critică dur autoritățile din Ploiești pentru întarzierile de finalizare a pasajului suprateran de la Gara de Vest

Scris de: Glasul Ploiestean


Într-o postare pe o rețea de socializare, Mircea Cosma, fostul președinte al Consiliului Județean Prahova, critică dur aparatul propriu al primarului Adrian Dobre și numește „trinom” grupul Nicoleta Crăciunoiu – directorul economic al Primăriei Ploiești, Eugen Prună – consilier personal al primarului (profesor de istorie, care se ocupă de mai multe aspecte din administrație, inclusiv de monitorizarea contractelor) și Teodora Marin – City Manager al municipiului Ploiești.

„M-au rugat deputaţii PSD să le fac o informare despre terminarea lucrărilor la pasajul de la Gara de Vest.

Spuneam în martie că lucrările se pot finaliza la 30 aprilie anul curent dacă se implica activ trinomul Craciunoiu – Pruna – Teodora Marin  şi primarul organizează zilnic analize şi rezolvă din mers toate problemele care apar.

Azi, după o analiza pe drum critic a ceea ce s-a întâmplat şi se întâmplă pe şantier, pot afirma că pasajul nu se termină la sfârşitul lunii aprilie, că trinomul nu stă pe şantier, că birocraţia de la Primărie a învins dorinţa populaţiei şi constructorilor de a termina lucrarea.

Dacă nu plouă, lucrarea se termină în 30 de zile lucrătoare cu soare. Următoarele 3 zile plouă… Termenul probabil cel mai optimist 25-28 mai 2017.

Atrag încă odată atenţia asupra greşelii de tema de proiectare pe care trinomul nu o rezolvă: Cele 2 benzi pe sens neproiectate şi nerezolvate de la giratoriul parcului Ploiesti-Vest la Centură. O miopie a celor din aparatul tehnic al primăriei din 2010-2011 care nu au avut „chemare” faţă de cetăţenii care-i plătesc.

Regret şi acum că Polul de Creştere nu a fost încredinţat judeţului aşa cum regret că parcul Bucov nu l-am putut declara de interes naţional. Păcat!” – a menționat Mircea Cosma, fostul Președinte al Consiliului Județean Prahova.

Distribuie asta:

One Response to Fostul președinte al Consiliului Județean Prahova, Mircea Cosma, critică dur autoritățile din Ploiești pentru întarzierile de finalizare a pasajului suprateran de la Gara de Vest

  1. Vasile Vali Grigorescu---cart. Ploiesti Vest {Mitica Apostol } spune:

    Aideti sa o luam sistematic ; De ce s-a dat drumu la fostele magazine OBI-REAL atata timp cat caile de acces dinspre si inspre DN1-CENTURA DE VEST conform proiectului nu au fost gata -De ce s-a dat drumu la PARCUL MUNICIPAL VEST daca pasarela pietonala intre PARC si Ploiesti -Mitica Apostol nu a fost facuta conform proiectului si locuitorii { 3000 de suflete } acestui cartier nu au pe unde tranversa CENTURA DE VEST ca sa mearga in parc ,De ce nu sa largit pasarela de la PODUL INALT-ELECTROMECANICA pe patru benzi asa cum sa tot spus pe posturile de TV Ploiestene , si exemple sant foarte multe ,?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *