Gala „Vladimir Arnautovic”, eveniment organizat în memoria fostului mare antrenor de baschet

Scris de: Glasul ploiestean


Vă invităm sâmbătă, 17 decembrie, cu începere de la ora 18:00, la Sala Sporturilor Olimpia, la prima ediţie a Galei „Vladimir Arnautovic”, eveniment organizat în memoria fostului mare antrenor sârb, multiplu campion naţional în România şi omul de al cărui nume se leagă câteva dintre cele mai mari performanţe ale baschetului ploieştean.

Evenimentul din weekend va debuta cu un moment de reculegere şi un clip de prezentare dedicat celui care a fost Vladimir „Dado” Arnautovic, după care, pe parchetul sălii îşi vor face apariţia juniorii U16 ai CSU Ploieşti, ce vor susţine un meci demonstrativ în compania jucătorilor sârbi de la formaţia Foka Kragujevac.

În pauzele dintre sferturi, precum şi în cea dintre reprize vor avea loc demonstraţii de baschet susţinute de grupele de baby şi minibaschet ale Ploieşti Basketball şi de către juniorii de la CSU Ploieşti.

Nu vor lipsi nici minimajoretele care au pregătit, special pentru acest eveniment, câteva dansuri noi, iar, nu în ultimul rând, aproape de finalul evenimentului, toţi „actorii” de pe parchet vor desfăşura un flash-mob pe ritmurile melodiei „Ruska Ruska”, una dintre preferatele fostului mare antrenor sârb.

Seara se va încheia nu înainte ca toţi jucătorii să fie premiaţi pentru performanţele şi parcursul din acest an.

Organizatorii au decis că intrarea la acest eveniment să fie liberă, făcând, în acelaşi timp, un apel către spectatori să vină din timp la sală, pentru a-şi lua locurile în primire şi pentru a nu rata niciun moment din gamă largă de surprize pregătite pentru seara zilei de sâmbătă.

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *