Grevă generală la TCE Ploiești. Mijloacele de transport în comun nu mai circulă din această după-amiază

Scris de: Glasul Ploiestean


Liderii sindicali au declarat că angajații TCE de la schimbul doi nu vor mai intra pe trasee aceștia intrând în grevă. Această măsură duce la blocarea circulației autobuzelor în Ploiești.

”Am anunțat pe toată lumea că s-a declanșat greva spontană. Suntem amenințați de insolvență. Nu se plătesc salariile și nu este semnat contractul colectiv de muncă. Astăzi, angajații de la TCE s-au strâns în curtea societății și au anunțat că nu vor mai pleca pe traseu dacă nu se rezolvă problemele financiare ale societății, declarând că sunt în grevă spontană” a anunțat Ion Mișcă, lider de sindicat la TCE pentru observatorulph.ro

Totodată, ploieștenii care de obicei mergeau cu mijloacele de transport în comun, unii dintre aceștia cu abonamente lunare cumpărate, așteaptă în stații.

La ora 15:00 șoferii și vatmanii TCE au întrerupt definitiv lucrul, fiind asigurate numai cursele speciale, care reprezintă 30% din volumul de călători. Autobuzele și tramvaiele au ajuns în garajele și depoul TCE.

Puținele mijloace de transport aflate în cursă se vor retrage la finalul primului schimb, adică cel târziu la ora 16:00.

Călătorii susțin că o astfel de grevă trebuia anunțată pentru a nu mai aștepta degeaba în stații sosirea mijloacelor de transport în comun.

    

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *