Hotel nou, deschis pe malul bulgăresc, ocupat în proporție de 80% de români

Scris de: Glasul Ploiestean


Un hotel de cinci stele situat în stațiunea Sfinții Constantin și Elena, la 8 km în afara orașului Varna din Bulgaria, în imediata apropiere a Mării Negre a fost deschis pe 1 iulie 2018, iar în această perioadă este ocupat în proporție de 80% de români.

 

Hotelul Astor Garden este impresionant, cu arhitectură sa clasică, designul interior elegant și vedere panoramică incomparabilă. Are 230 de camere și apartamente construite pentru a oferi o experiență cu adevărat diferită și de neuitat.

                           

Pentru vacanța de vară sau SPA, o vacanță romantică rapidă sau o călătorie de afaceri viitoare, se poate opta între:

Cameră standard cu vedere la mare sau la parc
Cameră Deluxe – situată la ultimul etaj al hotelului, cu vedere panoramică.

Prețurile includ:
All Inclusive Ultra Plus

Pachet special SPA & WELLNESS
Saună
Baie de aburi
Piscină interioară și în aer liber cu șezlonguri
Servicii adiţionale
Umbrele și șezlonguri la plajă

                      

Internet
Parcare
Reducere pentru copii și adulți
1 sau 2 copii cu vârsta până la 1.99 ani cu 1 adult în SGL sau cu 2 adulți în DBL – gratuit
1 copil cu vârsta cuprinsă între 2 și 13,99 ani pe un pat standard – 50% reducere din prețul unui pat standard
1 copil între 2 și 13,99 ani pe un pat suplimentar, cu 2 adulți – gratuit
2 copii cu vârsta între 2 și 13,99 ani, cu doi adulți – primul copil este cazat gratuit, al doilea copil este cazat cu o reducere de 50% din prețul unui pat standard
2 adulți cu 2 copii, unul până la 1,99 ani și celălalt până la vârsta de 13,99 ani – ambii copii sunt cazați gratuit
2 copii între 2 și 13,99 ani cu un adult – ambii copii sunt cazați cu o reducere de 50%
1 adult peste 14 ani, pe un pat suplimentar – reducere de 30% din prețul unui pat standard

                

Servicii plătite
SPA & Wellness Center cu proceduri moderne de relaxare și reabilitare
Apeluri telefonice
Parc auto prezentat

Există două restaurante luxoase și elegante disponibile pentru oaspeți:

Azzaro – restaurant principal, elegant, care oferă bufet pentru micul dejun, prânz și cină cu o capacitate de 500 de locuri în interior și în exterior.

Restaurantul à la carte Monty este pentru oricine preferă o atmosferă mai intimă și mai exigentă, servicii individuale și preparate selectate din bucătăria europeană și bulgară.

În imediata apropiere a restaurantului à la carte, există o sală de bal elegantă – romantică, potrivită atât pentru evenimente comerciale elegante, cât și pentru recepția de nuntă de neuitat.

                

Hotelul are patru baruri concepute pentru a oferi o combinație echilibrată între confortul hotelului, prospețimea și spațiul liber în jurul piscinei și a plajei. Unele dintre ele sunt: ​​Lena – situat în grădinile hotelului și cafeneaua Odessos.

SPA, WELLNESS & BALNEO
Aquahouse Thermal & Beach este situat chiar lângă hotelul Astor Garden și oferă o varietate de servicii de relaxare, reabilitare, sport și divertisment.

Complexul termal are 14 bazine minerale în aer liber și în interior și facilități de apă cu diferite adâncimi și temperaturi.

Dacă, totuși, preferați să vă relaxați fără să părăsiți hotelul după cină sau dimineața devreme, există un centru SPA disponibil pentru clienți în hotel – piscină interioară, saună, baie de aburi, sală de gimnastică și o zonă de relaxare.

SPORT & ANIMAȚIE
Îngrijirea sănătății, bună dispoziție și experiența emoțională atât a oaspeților adulți cât și a celor mai tineri este baza conceptului. De aceea, în Astor Garden se acordă o atenție specială sporturilor, jocurilor și serviciilor de divertisment.

Hotelul are un loc de joacă în aer liber și o sală de joacă pentru copii, iar echipa de animatori de top asigura un sejur cu adevărat activ și distractiv.

CENTRU DE AFACERI
Astor Garden Hotel oferă facilități excelente, precum și servicii profesionale de către o echipă de specialiști, deci este alegerea ideală pentru evenimente, mai ales dacă scopul este o combinație reușită de afaceri și de agrement.

Hotelul are o sală de conferințe Varna – proiectată similar unei săli de cinema – cu 200 de locuri.

RESORT
Sfinții Constantin și Helena – o destinație de mare și spa de 110 ani

La câțiva kilometri de Varna, între coasta pitorească a mării și vegetația luxuriantă, puteți găsi una dintre cele mai populare destinații maritime ale Bulgariei – Sfinții Constantin și Elena – prima stațiune de la Marea Neagră, care a marcat începutul istoriei maritime turism și stațiuni din Bulgăria. Timp de peste un secol, acest loc oferă o coastă uimitoare, aer curat, plaje confortabile și prospețime rece, precum și sănătate și frumusețe provenite din apa de mare și apă minerală din stațiunea.

CONTACTE
Staţiunea Sfinţii Constantin şi Helena este situată la 8 km nord-est de oraşul Varna, dacă călătoriţi pe drumul E78.

Dacă călătoriți cu mașina, pentru confort, există o parcare plătită spațioasă în complex, cu acces 24 de ore pe zi. Se află la 150 m după intrarea în stațiune la punctul de control. Are 200 de locuri de parcare pentru autoturisme și o zonă de autobuz specială. Locația parcării se află la câțiva pași de hotelul Astor Garden și de toate celelalte zone din stațiune.

http://www.astorgardenhotel.com/

Călătorie cu autobuzul
Linii de autobuz de la Varna la staţiunea Sfinţii Constantin şi Elena:

Autobuzul nr. 409 cu următoarele opriri: Aeroport, Staţia de autobuz, Centru (Catedrala), Sala de sport, Delfinariu, staţiunea Sfinţii Constantin şi Helena,
Intervale: 05:45 – 23:00 h. – la fiecare 15 minute

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top