Încă un ploieștean găsește nereguli în supermarket

Scris de: Glasul Ploiestean


Liviu Drăghici, un tânăr ploieștean, profesor de discipline economice și administratorul Anticaffe New Experience, a avut o experiență nu tocmai plăcută intr-unul din supermarket-urile din Ploiești.

Liviu a dorit să cumpere lămâi ambalate în pungi de 500g, însă nu mare i-a fost mirarea cand a început să cântărească mai multe pungi. Acestea cântăreau puțin peste 400g, iar altele chiar puțin peste 300g.

În urma discuției cu unul dintre responsabilii raionului, Liviu Drăghici a primit asigurări că va putea cumpăra două pungi la preț de una, însă la casă a mai avut parte de o surpriză, pe bonul fiscal i-au apărut două pungi de 500g, la preț întreg.

Iată ce a scris Liviu Drăghici pe pagina lui de Facebook: „Cu toți partenerii cu care lucrez am o colaborare destul de bună. Doar că sunt momente (rare dar sunt) când previziunile mele nu se potrivesc cu realitatea și sunt nevoit să intru la Carrefour pe Republicii. Ultima oară m-au șmecherit la lămâi. Azi s-a întâmplat iar. Doar că de data asta am și filmat.

P.S. La casă promoția 2 la preț de 1 s-a transformat în 2 la preț de 2. Se poate face sesizare on-line la OPC?

Întreb și eu pur informativ: de-a lungul timpului câți bani s-or fi făcut din lămâile astea?
Și sunt curios ce părere are Carrefour despre această situație”

 Sursa Foto si Video: Facebook Liviu Draghici

        

 

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *