INCREDIBIL! Laura Bretan, câştigătoarea Romanii au Talent: “Nu am văzut niciun ban!”

Scris de: Glasul Ploiestean


Laura Bretan, vocea de aur a României, care a câştigat emisiunea “Romanii au Talent” şi care a participat şi la ediţia din Statele Unite a emisiunii, unde a fost foarte aproape să câştige a scris pe contul ei de Instagram motivul pentru care a dorit să participe la emisiune! În aceeaşi postare dezvăluie totuşi şi un amănunt mai puţin plăcut: faptul că nu a primit încă niciun ban din premiul cel mare! Iată mai jos ce a declarant câştigătoarea pe contul ei de pe reţeaua socială.

„Bună tuturor! Vreau să scriu despre ceva ce mă deranjează cu adevărat. Nu îmi vine să cred că există atât de mult negativism. Da, am participat la Românii au talent. Am făcut-o pentru a-i îndeplini dorinţa bunicului mei. A murit în luna ianuarie şi am făcut-o în memoria lui. Am fost în România pentru a participa la înmormântare şi am auzit că sunt audiţiile Românii au talent. Am fost la audiţii pentru că ştiam cât de mult i-ar fi plăcut să mă vadă pe acea scenă. Am făcut-o în memoria lui şi i-am dedicat lui acel moment. Era cel mai mare fan al meu, m-a sprijinit mereu şi m-a sfătuit să fiu perseverentă şi să nu renunţ niciodată.

Dar cine ştia că mă voi califica, de asemenea, şi la Americanii au talent? A fost mereu un vis să cânt pe scena de la Americanii au talent, SUA este ţara şi casa mea şi m-am născut aici. Și, din moment ce există mai multe versiuni ale show-ului «Got Talent», nu sunt singurul concurent care a mers la audiţii în mai multe ţări.

Am câştigat „Românii au talent” (premiul de 120.000 de euro), dar tot ce vreau să înţelegeţi este că nu am făcut-o pentru banii, ci pur şi simplu pentru a-i îndeplini dorinţa bunicului meu. Deşi am câştigat primul lor, încă nu am văzut niciun penny din premiu. Dacă îl voi primi, voi dona o mare parte, aşa cum am făcut şi până acum, pentru orfani şi persoane fără adăpost, aceastea fiind două cauze în care cred foarte mult. Lăsaţi-mă să vă întreb: dacă un atlet câştigă medalia de aur, ar trebui să se oprească din a participa la competiţii? Doar pentru că a câştigat o dată? Nu! Continuă să joace în toată lumea. La fel e pentru toată lumea. Trebuie să munceşti mult în continuare, să înveţi, să te îmbunătăţeşti şi să faci tot ce poţi. Singurul meu scop este de a împărtăși cu voi darul cu care Dumnezeu m-a binecuvântat, să îi fac pe toţi fericiţi cu vocea mea”, a scris ea, pe Instagram.

Sursa: descrieri.ro

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *