Infrastructura rutieră – prioritate pentru Consiliul Județean Prahova

Scris de: Glasul Ploiestean


Președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, prezintă, printr-un mesaj publicat pe un site de socializare, programul județean de covoare asfaltice desfășurat în luna septembrie 2018.

Astfel, mai multe drumuri județene au avut parte de covoare asfaltice, dar și reparații și consolidări la un pod într-una din comunele județului Prahova.

„Modernizarea şi întreţinerea sectoarelor de drum judeţean reprezintă o prioritate atât pentru Consiliul Judetean Prahova, cât si pentru mine personal.

O infrastructură rutieră bună este esenţială pentru comunitate, pentru cetăţenii judeţului, dar şi pentru agenţii economici care îşi desfăşoară activitatea în Prahova.

Astfel, în luna septembrie 2018, am continuat programul județean de covoare asfaltice, pe o lungime de aproximativ 70 de km; dintre sectoarele de drum, abordate în acest plan de asfaltare, amintesc: DJ 101 P (Poiana Câmpina- Breaza), DJ 102 I ( Valea Doftanei), DJ 101 T (Aluniș), DJ 100D ( Bănești-Urleta), DJ 102 H (Mizil – Satu Nou), DJ 231 (Gornet Cuib).
Concomitent, s-au făcut reparații și consolidări pe DJ 101 T, la un pod din comuna Bertea.

Valoarea totală a acestor lucrări a fost de aproximativ 6.000.000 de lei.” – a precizat Bogdan Toader, președintele Consiliului Județean Prahova.

          

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top