Inspecţie UEFA la Stadionul „Ilie Oană”

Scris de: Glasul Ploiestean


Stadionul „Ilie Oană” din Ploieşti a fost inspectat de UEFA în vederea meciului de fotbal România – Kazahstan, care va avea loc pe 5 octombrie în preliminariile Cupei Mondiale 2018.

Reprezentantul UEFA, Christian Schmolzer, alături de reprezentanţi ai Federaţiei Române de Fotbal (FRF) şi de cei ai televiziunii publice, au fost prezenţi la Arena „Ilie Oană” în vederea omologării stadionului.

Fost portar al echipelor Rapid Viena şi Austria Viena, Christian Schmolzer, a petrecut ore bune în compania oficialilor locali pentru a verifica toate aspectele care ţin de organizarea unui meci interţări: spaţiile de parcare, amplasarea camerelor TV, toate spaţiile necesare reprezentanţilor mass-media, probleme privind ticketing-ul şi accesul spectatorilor etc.

Săptămâna trecută, alţi reprezentanţi ai UEFA au inspectat arena „Ilie Oană” în perspectiva meciului pe care campioana României, Viitorul Constanţa, îl va avea de disputat în turul al treilea preliminar al Ligii Campionilor.

Christian Schmolzer a inspectat stadionul tot ca reprezentant al UEFA, care se ocupa, mai nou, de organizarea preliminariilor europene pentru Cupa Mondială, competiţie organizată însă de FIFA. Până de curând, FIFA era cea care făcea acreditarea stadioanelor.

Altfel, la Stadionul „Ilie Oană” sunt aşteptaţi reprezentanţii Ligii Profesioniste de Fotbal, care vor verifica modul în care au fost duse la îndeplinire sarcinile primite la precedenta lor vizită, pentru acreditarea arenei la nivelul Ligii I. În această toamnă, FC Voluntari şi Juventus Bucureşti îşi vor disputa meciurile de pe teren propriu la Ploieşti.

    

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top