INTERVIU: Andreea D a născut o fetiță chiar de ziua ei de naștere.

Scris de: Glasul Ploiestean


Andreea D (numele real Andreea Elena Dorobanţu) a studiat la Universitatea Româno – Americană şi este masterandă în Securitate şi Apărare la Universitatea Dimitrie Cantemir.

În paralel, Andreea D a lucrat ca model internațional, în 2010 câștigând Miss EarthRomânia și Miss Queen of Europe. Cât despre cariera muzicală, Andreea D a început să cânte de mică, de la vârsta de 12 ani luând cursuri de canto, iar la 16 ani a înregistrat deja primele sale 2 piese compuse de un compozitor local.

Odată stabilită în București, a început o colaborare cu trupa Cassa Loco, lansând primul său videoclip „Ești Senzație”, sub numele de Leya. Ulterior a devenit prima femeie MC din România, activând sub numele de MC Leya.

În anul 2010 a colaborat cu Sasha Lopez, în proiectul Sasha Lopez & Andreea D, lansând hit-ul „All my people”.

În 2011 a început să lucreze cu DJ Sava, lansând „Money Maker” și „Free”. Anul 2012 a însemnat lansarea primei piese solo „So real”.

În 2014, Andreea D revine cu un hit internațional „Rompedon”, care ajunge repede pe primele locuri în topurile radiourilor din Macedonia, Bulgaria, Serbia, Albania, Polonia, Turcia, Grecia, Nigeria și America de Sud. La finalul anului 2014, artista schimbă stilul și lansează o piesă în limba spaniolă „Telegrama”, piesă care beneficiază de un videoclip pe măsură, cu o poveste impresionantă.

În vara anului 2015, Andreea D lansează o piesă nouă „Paradise” ce este însoțită de un videoclip.

Ultimul single al Andreei D este „So Hood (OMG)”

Andreea D a născut fix de ziua ei!

Pe 6.09.2017, fix de ziua mea de naştere, Dumnezeu mi-a făcut cel mai frumos cadou din lume : pe fiica noastră Erica Maria. Nu există sentiment mai frumos, decât acela de a fi mamă. Mă simt fericită şi împlinită cu adevărat. Îi mulţumim domnului doctor Andreas Vythoulkas pentru toată dăruirea şi profesionalismul cu care ne-a tratat şi pentru faptul că ne-a fost alături în această experienţă minunată. – sursa Facebook

Tatăl copilului (Silviu Păduraru) este membru trupei Deepside Deejays dar şi producătorul şi compozitorul pieselor Andreei D. S-au căsătorit anul trecut pe 11 septembrie, într-o locaţie de vis pe malul lacului Cernica, unde s-au distrat foarte tare alături de prieteni şi familii. Andreea D a ținut să menționeze că își va păstra numele de scenă – Andreea D.

Interviu exclusiv pentru Glasul Ploieștean după nașterea fetiței

Fetiţa noastră s-a născut fix de ziua mea de naştere.

A avut la naştere 3,430 kg şi 49 cm. A obţinut nota 10 la naştere. Mi-am dorit foarte tare să nasc natural, dar după 16 ore de travaliu, am luat decizia, împreună cu domnul doctor Vythoulkas, să fac cezariană, deoarece copilul stătuse 15 ore fără lichid amniotic şi exista risc de infecţie la copil.

Unde ai născut și de ce ai ales să naşti acolo?

Am născut la o clinică privată din Bucureşti şi am ales asta la recomandarea medicului meu.

Cine i-a ales numele? Are vreo semnificaţie anume?

Eu mi-am dorit foarte tare să o cheme Erica, iar al doilea nume Maria este după al doilea nume al tatălui ei. Erica înseamnă în etimologie : conducător şi nobil suveran.

Cum au reacţionat cei 4 bunici?

Toţi bunicii sunt super fericiţi şi încântaţi, în special patintii mei , care se bucura de prima nepoată.

În ce măsură s-a schimbat viaţa ta de când eşti mămică?

Viaţa mea s-a schimbat într-un mod pozitiv, sunt foarte fericită şi împlinită. Nu este uşor, dar este cea mai mare realizare şi satisfacţie a mea, de până acum.

Ce ți-ai dorit, băieţel sau fetiţă?

Prima dată mi-am dorit băieţel, pentru că sunt mai baieţoasă, dar acum sunt sunt cea mai fericită, pentru că am o păpuşică.

Cine i-a făcut prima băiţă? Acum cine îi face băiţa?

Prima băiţă i-a făcut-o mama împreună cu mine, iar acum îi fac eu împreună cu Silviu, deja ne-am intrat serios în rolul de părinţi.

Te ajută cineva la îngrijirea bebeluşului?

Ocazional mă ajuta mama, în rest ne ocupăm noi de ea.

Când o să fie botezul?

Botezul o să fie în luna noiembrie.

Vă mai doriți încă un copil?

Întâi să ne obişnuim cu primul copil şi vedem când îl facem şi pe al doilea, sigur nu mai târziu de 4-5 ani diferenţă.

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top