Investiţii de 18 milioane lei la Unitatea de Primiri Urgenţe a SJU Ploieşti. Bogdan Toader: Modernizăm absolut totul

Scris de: Glasul Ploiestean


Consiliul Judeţean Prahova a demarat un proiect de investiţii de  18 milioane lei în vederea creşterii calităţii actului medical din cadrul Unităţii de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Ploieşti.

Conform preşedintelui Bogdan Toadere, administraţia publică judeţeană va suporta aproximativ 11 milioane lei, restul de 7 milioane lei vor fi accesaţi printr-un program demarat de Ministerul Sănătăţii cu finanţare de la Uniunea Europeană.
Toader a mai susţinut  că proiectul prevede modernizarea, extinderea, reabilitarea şi dotarea cu aparatură de ultimă generaţie a UPU Ploieşti.

”Modernizăm absolute totul acolo şi adaptăm acea clădire la condiţiile necesare unei unităţi primiri urgenţe, la nivelul judeţului Prahova, anul 2018.Se va modifica şi partea de triaj, pentru că acolo avem o mare problem, cu timpul de aşteptare. Va exista şi o dotare cu aparatură de ultimă generaţie”, a susţinut Bogdan Toader, preşedintele Consiliului Judeţean Prahova.

Vezi în materialul video de mai jos declaraţia integrală a liderului CJ pe această temă.

Preluare: ph-online.ro

Distribuie asta:

One Reply to “Investiţii de 18 milioane lei la Unitatea de Primiri Urgenţe a SJU Ploieşti. Bogdan Toader: Modernizăm absolut totul”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top