Ludmila Sfîrloagă realeasă vicepreședinte al Comisiei de Monitorizare din cadrul Congresului Puterilor Locale și Regionale al Consiliului Europei

Scris de: Glasul Ploiestean


La întâlnirea celei de-a 35-a sesiuni din Strasbourg (Franța), membrii Congresului Puterilor Locale și Regionale din Consiliul Europei și-au ales conducerea pentru un mandat de doi ani.

Astfel, președinte al Congresului Puterilor Locale și Regionale din Consiliul Europei a fost ales Anders KNAPE (Suedia, PPE / CCE).

Și județul Prahova se poate mândri cu un reprezentant în Congres, Ludmila Sfîrloagă, Vicepreședinte al Consiliului Județean Prahova, care a fost realeasă pentru un nou mandat, în funcția de Vicepreședinte al Comisiei de Monitorizare din cadrul Congresului Puterilor Locale și Regionale al Consiliului Europei.

Ludmila Sfîrloagă a postat și un mesaj pe o pagină de socializare, mulțumind colegilor din Congres pentru încredere și susținere.

De menționat faptul că Ludmila Sfîrloagă face parte din conducerea Congresului încă din 2004 în diferite functii, în 2008 fiind prima femeie aleasă președinte a Camerei Regiunilor.

Funcția de vicepreședinte al Consiliului Județean Prahova nu i-a permis să candideze pentru o funcți mai importantă deoarece ar fi trebuit să aloce mai mult timp Congresului Puterilor Locale și Regionale al Consiliului Europei în detrimentul Consiliului Județean Prahova, Ludmila Sfîrloaga optând să fie alături de Prahova și locuitorii județului.

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top