Lupii se întâlnesc „de îndată” la ședința „de îndată” a Consiliului Local Ploiești

Scris de: Glasul Ploiestean


Uniunea Suporterilor Petroliști a emis un comunicat de presă prin care convoacă „de îndată” suporterii Petrolului. mâine, 06.06.2017, la ora 10:00, la Intrarea „B” a Palatului Administrativ, pentru a fi prezenți la ședința „de îndată” convocată pentru a treia oară de primarul Dobre.

După două ședințe programate cu speranța de a nu se întruni cvorumul, ceea ce s-a și întâmplat, prima duminică, 4 iuni, la ora 18:00, iar cea de-a doua luni, 5 iunie, la ora 19:00, ambele zile fiind zile de Rusalii, se pare că suporterii Petrolului au aflat de o nouă ședință „de indată”, pentru marți, 06.06.2017, la ora 10:00.

Cu toate că pe site-ul oficial al Primăriei Ploiești nu apare nicio convocare pentru marți la ora 10:00, Uniunea Suporterilor Petroliști a convocat toată suflarea galben-albastră, printr-un comunicat de presă postat pe pagina oficială de Facebook a suporterilor.

„Ne vedem de îndată!

Adică mâine, 06.06.2017, oră, 10:00, la Primăria Ploieşti, la şedinţa “de îndată” a Consiliului Local Ploieşti, având pe ordinea de zi însuşirea evaluării mărcilor “Petrolul” precum şi o posibilă modalitate de încredinţare a acestora către ACS Petrolul 52 Ploieşti.

Aşadar, mâine e o nouă zi, o nouă încercare de intrare în normalitate, adică de acordare a mărcilor singurei entităţi continuatoare a istoriei şi tradiţiei Petrolului Ploieşti.

Nu ştim dacă lucrurile se vor rezolva, pentru că normalitatea nu e o stare care caracterizează mersul lucrurilor în Primăria şi Consiliul Local Ploieşti, dar datoria noastră e să fim acolo.

Te aşteptăm şi pe tine, suporter petrolist, să ne fii alături! Noi credem că se poate, trebuie să se poată şi, până la urmă, se va putea! Crede şi tu!

Ne vedem „de îndată”, mâine, 06.06.2017, ora 10.00, INTRAREA „B” a Primăriei Ploieşti, pentru a participa la şedinţa “de îndată” a Consiliului Local Ploieşti.

Mulţumim,
Uniunea Suporterilor Petrolişti.

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *