Mesajul președintelui C.J. Prahova cu ocazia anului nou

„Sfârșitul de an este momentul de bilanț pentru fiecare dintre noi. Punem în balanță, pe de o parte, evenimentele din anul pe care îl lăsăm în urmă, cu bune și cu rele, dar – de asemenea – și ceea ce ne propunem să realizăm pentru anul care urmează.

Anul 2018 a fost unul plin de evenimente, la care fie ați participat direct, fie le-ați găsit aici, pe pagina mea de Facebook, în încercarea de a vă ține la curent cu tot ceea ce se întâmplă în județul nostru. Finalul de an îmi dă prilejul de a le mulțumi atât celor care mi-au apreciat activitatea, cât și acelora care mi-au criticat unele dintre inițiative. Tuturor, însă, le transmit mesajul că – anul viitor și în anii care vor urma – vom încerca să facem mai mult pentru a ne fi tuturor mai bine!

Îmi doresc pentru fiecare dintre noi un An Nou mai bun, mai liniștit, mai prosper! Un an care să ne readucă speranța în suflete, iar voioșia și zâmbetul – atât de necesare pentru sănătatea noastră – să fie nelipsite!
La cumpăna dintre ani, să lăsăm în urmă tot ce a fost rău, iar poarta către anul 2019 să deschidă drumul către multe împliniri și bucurii!

LA MULȚI ANI!” – A postat președintele Consiliului Județean Prahova, Bogdan Toader, pe o pagină de socializare

              

Distribuie asta:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Top